Mali je fino kulirao nasred ceste. Čak se još jedan auto ispred zaustavio i gledao što se dešava (prvobitno sam mislila da ga je pokupio).
Izašla sam u nadi da ću ga preplašiti, pošto je prema mojoj prvoj procjeni divlji, i da će se maknuti sa ceste no on je samo stajao tamo.. Pa sam ga pomazila (otklonjene sve sumnje da je divlji), i ubrala mu malo trave i dala mu.
Da ne odugovlačim, dragi i ja smo ga utrpali u gepek (prestrašen je, i nisam ga mogla nositi u rukama u vožnji jer je poskakivao, ovo je bilo bezbolnije za sigurnost vožnje i njega. Stavila sam ga u transporter za mačke, dragi je uzeo trave malo i sada je kod mene. Tražimo vlasnika, rekao je MM da je to sigurno nečiji i da je pobjegao, njegovan je, nije nimalo plašljiv (jedino šokiran) i pošto ne razumijem o zecovima/kunićima (pretpostavljam da je kunić), stavljam sliku sličnu koju sam našla. Smeđe je boje u potpunosti svijetlo smeđe, ovako kao na slici spuštena uheca i mali prčasti repek. Ima još jedan detalj, no neću ga tu navesti da nebi bilo poziva potencijalnih gurmanskih "vlasnika".
Rekla bi da nije jaako mlad, nije sitan, ima ga. Ne želim ga sada uznemiravati tako da ga neću previše dirati ili slikati. Mislim da se možda pothladio i nadam se da nije bubini. Papa kao veliki, mrkvicu i travu.
Molila bih vas savjete za malog/malu, o svemu jer sam imala zeca prije 20 godina zadnji put.
Broj za kontakt je: 091/5740-639 - angie
Hvala svima!!!