Pozdrav svimaaa!
Imam jedan poveci problem..Naime, moj mali zeko spava sa mnom u krevetu vec duze, jako je umiljat, poslusan sto se svega tice, ali u zadnje vrijeme mi stalno vrsi nuzu na krevetu

I piski i kaka, ja sam probala sve sto mi je palo napamet, od stavljanja najlona, nepromocivih plahti, ogradjivanje kreveta kartonom koji sam zagurala izmedju madraca i daski, no sinoc sam ga morala zatvoriti u kavez nakon skoro mjesec dana vodjenja borbe :( Nisam ga mogla gledati u kavezu, stalno je pusten jer ne pravi nikakve druge stete..Naucen je na vc jos od malih nogu, sad je star skoro dvije godine...Iskreno toliko sam ocajna jer dnevno brisem posteljinu sa keficom par puta i svaku vecer ju promijenim, a ujutro se probudim u pisalini i kakicama :( Nije nimalo ugodno, koliko god ja voljela tog malog blesana..Molim vas ako netko ima neki prijedlog sta i kako napravit da mi preko noci ne bi skakao po krevetu..Inace kad nesto ne smije napravit ja malo kao jauknem i on ne radi to, ali u ovom slucaju ne pomaze...legne frajer pored mene i kulira me xD
UNAPRIJED ZAHVALNAAA SVIMA KOJI POMOGNU!!!!