malo o lizanju

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

malo o lizanju

PostPostao/la sphinx » ned ožu 16, 2008 21:28 pm

unaprijed isprika ako negdje tema već postoji,nemam trenutno vremena za razgledavanje...
naime,čitala sam puno ovdje o tome kako grizu namještaj i slično...ona ništa ne grize nego nenormalno liže.ako se mazimo ili ako doleti na krevet,manično me počne lizati po licu pa moram bježati od nje jer joj je piercing izgleda fascinantan, a iz razumljivih razloga ne želim baš da me po tome liže.kupila sam joj onu igračkicu s vitaminima za lizanje,ali to ju ni najmanje ne zanima.ne razumijem fali li joj nešto ili je to normalno...?
sphinx
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekili » ned ožu 16, 2008 22:00 pm

oni lizu ljude iz ljubavi :)
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la TENK » ned ožu 16, 2008 22:04 pm

ja bih samo dodala da mu slobodno mozes maknuti taj kamen koji si mu kupila. od njega moze biti samo vise stete nego koristi. najbolje je da prednje zube trosi na grancicama, kutnjake na sijenu, a kaj se lizanja tice, mozes biti samo sretna kaj te zeko tak voli :) ovog kamena se moze prejesti sto nikako nije dobro. :)
I'm cute. You're not.
Seems so unfair...
TENK
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la sphinx » ned ožu 16, 2008 23:15 pm

kamen ne šljivi ni 2%,tako da nema problema:) ali ona tako manijakalno liže ljude koje prvi put vidi.super mi je to što se ne boji i hoće se sa svakim maziti,ali nedavno je frenda lizala po ustima dobrih pol sata dok je nismo odljepile:)
sphinx
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » ned ožu 16, 2008 23:18 pm

sphinx je napisao/la:kamen ne šljivi ni 2%,tako da nema problema:)

U tome i je fora, ne šljive i onda se dogodi da u jednoj noći pojedu cijeli pa bude problema, rađe makni :wink:

moji su obojca zapišali kamen ;D
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la tina_sb21 » ned ožu 16, 2008 23:20 pm

imam i ja taj kamen...ali on ni ne približava mu se...a ustvari za čega je taj kamen??'meni rekla u trgovini za zube... :hm:
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Charlie » ned ožu 16, 2008 23:22 pm

Da, za zube i mineralni, ali im nije potreban, a za zube su bolje grančice+sijeno :)
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la tina_sb21 » ned ožu 16, 2008 23:25 pm

grančice imam...Moxa mi je dala ;D a sijena ima u izobilju domaće od Salatice.....Vražica mi dosta tamani sijena...duplo više nego on...jel to u redu??a kugličari stalno..blesača mala :D
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Charlie » ned ožu 16, 2008 23:26 pm

Pa super, sijena što više to bolje :)
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la sphinx » ned ožu 16, 2008 23:35 pm

pa i popišala se na njega:) kao i na igračke koje također ne šljivi.ok,nisam znala da može biti štete od toga,maknut ću joj odmah sad.

i da,kad sam već tu,imam još jedno pitanje...dosad je nisam puštala van iz stana,ali za uskrs idem kući u sl. brod.oko zgrade imam dvije velike livade pa sam je htjela malo pustiti van da udahne pravog zraka i istrčkara se.međutim,ne mogu je pustiti samo tako da ne bi nekud zbrisala,a oni povodci za zečeve mi se čine malo...hm,čudnim.jel to njima ok? jel ih vi vodite van tako?
sphinx
Zečić
Zečić

PostPostao/la tina_sb21 » ned ožu 16, 2008 23:37 pm

sphinx je napisao/la:pa i popišala se na njega:) kao i na igračke koje također ne šljivi.ok,nisam znala da može biti štete od toga,maknut ću joj odmah sad.

i da,kad sam već tu,imam još jedno pitanje...dosad je nisam puštala van iz stana,ali za uskrs idem kući u sl. brod.oko zgrade imam dvije velike livade pa sam je htjela malo pustiti van da udahne pravog zraka i istrčkara se.međutim,ne mogu je pustiti samo tako da ne bi nekud zbrisala,a oni povodci za zečeve mi se čine malo...hm,čudnim.jel to njima ok? jel ih vi vodite van tako?
Joj nemoj tamo voditi ju van...na slavoniji uvijek ima čukica hrpu....znam na koju livadu misliš ali ja ti nebi preporučila....
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la sphinx » ned ožu 16, 2008 23:40 pm

ma nema pasa ispred crvene zgrade ili iza...ima samo tamo oko one ogromne livade,tu nisam ni mislila jer se i ja bojim tih pasa:)
sphinx
Zečić
Zečić

PostPostao/la tina_sb21 » ned ožu 16, 2008 23:45 pm

tamo stvarno ih ima uvijek...živila sam tamo u žutoj zgradi uvijek ih je bilo hrpa...a ipak je zekan premali za njih....ko zna šta bi i moglo biti....a neznam ..ja nebi ipak izvela nikad ne znaš...i ja bi volila strašno svje zekane pustiti van da skaču to mi je prekrasno ...ali bojim se...a to sa povodcem neznam kako to funkcionira....imaš tamo kod Kreše za kupiti....opet i kada je na tom povodcu nije slobodan...nečeš za njim trčati ;D
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la sphinx » ned ožu 16, 2008 23:54 pm

a ne znam onda,naći ću već neko mjesto,barem tamo ima zelenila...znam za povodac i sve,ali kad nemam dvorište...čak mi ni prijatelji ne žive u kućama pa da ju negdje bezbrižno pustim bez toga.kako god,nešto ćemo već smisliti,makar morale biti priljepljene tamo uz zgradu,ali ja sam si zacrtala da će taj zekan doživjeti zelenu travu i svjež zrak:)
sphinx
Zečić
Zečić

PostPostao/la tina_sb21 » ned ožu 16, 2008 23:57 pm

E vidjela sam tvoju sliku sada...sada sam te se sjetila...ako se ne varam družila si se sa Oljom.....
E a zašto ga nebi pustila na prizemlju..znaš da svako ispod balkona ima svoj travnjak a ograđeno je nemože ti pobjeći..pitaš nekoga jel smijete malo tamo... :D
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Sljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan