Molim savet

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: Molim savet

PostPostao/la Mixazeko » čet lip 14, 2012 19:32 pm

altan je napisao/la:
Mixazeko je napisao/la:Pa ok. Jesi upravu, mogu dobiti zuljeve ali ipak je mnogo bolja opcija, od zice na dnu.

pa ne kazem da nije..ali nije netocno sto joj je prodavac rekao..osim za tu zicu

Pa rekao joj je da je zica bolja od plastike??? Plastika nije savrsena ali ni nama sigurno nije noga stvorena da bude u carapama i u patikama pa smo prinudjeni. Altan Sta tvoje zeke imaju kao podlogu u kavezu ?
Mixazeko

PostPostao/la altan » čet lip 14, 2012 19:41 pm

daj si procitaj sta sam joj napisala..moji imaju plastiku..kao sto sam vec sto puta rekla zica nikako ne, ali tebi sam odgovorila na tvoj dio u kojem pises da od tvrde podloge ne mogu dobiti zuljeve..isto tako sam navela da su neki imali zuljeve i unatoc mekoj podlozi..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Mixazeko » čet lip 14, 2012 19:44 pm

altan je napisao/la:daj si procitaj sta sam joj napisala..moji imaju plastiku..kao sto sam vec sto puta rekla zica nikako ne, ali tebi sam odgovorila na tvoj dio u kojem pises da od tvrde podloge ne mogu dobiti zuljeve..isto tako sam navela da su neki imali zuljeve i unatoc mekoj podlozi..

Izvini nismo se razumeli :zeko1: . Sustina je da zicu svakako makne jer puno povecava rizik od zuljeva
Mixazeko

PostPostao/la altan » čet lip 14, 2012 19:45 pm

Mixazeko je napisao/la:Izvini nismo se razumeli :zeko1: . Sustina je da zicu svakako makne jer puno povecava rizik od zuljeva

sve ok :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Mixazeko » čet lip 14, 2012 19:51 pm

I da markiza zec treba da ima wc kao ona slika sto sam ti postavio
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2699_n.jpg
Mixazeko

PostPostao/la markiza » pet lip 15, 2012 6:32 am

Ok razumela :D Zasad je zica prekrivena a inace spremam zeki jedno iznenadjenje pa kad bude gotovo stavljam sliku da vidite :wink: Hvala na savetima :D
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Leonora » pet lip 15, 2012 7:47 am

E sad imam jedno pitanje , gde mogu naci ovaj tunelcic?
U Srbiji tj.u Bg?

http://www.zooplus.fi/shop/jyrsijat/hak ... eet/192042

Hvala unapred!
Leonora
Kunić
Kunić

PostPostao/la Mixazeko » pet lip 15, 2012 8:12 am

Kao sto sam vec napisao nema da se kupi nigde u Srbiji. Imas jedino u pet centru tunel za kunice ali nije ovakav
Mixazeko

PostPostao/la Leonora » pet lip 15, 2012 8:28 am

Raspitacu se po pet shpovima.
Leonora
Kunić
Kunić

PostPostao/la markiza » pet kol 17, 2012 6:17 am

Opet ja sa pitanjima :blush: Dok sam bila na odmoru Zeko mi je bio na cuvanju. Za to vreme se malo udebelio. Od kad sam ga uzela mnogo mi je nekako miran , odnosno poslusan sto mi je malo sumnjivo :huh: Ne znam jel to posledica toga sto se udebelio ili sta moze biti? Inace ovako je sve ok trckara, jede, kaki, piski, sve normalno. Sad se linja vise ali redovno mu dajem malticu i bananu.
Juce sam mu rezala noktice vise sam se ja tresla nego on, bio je savrseno pribran. U pocetku se uplasio vise sto sam ga umotala u peskir, nego kad sam pocela da mu rezem noktice.
Kad sam ga sinoc pred spavanje stavila u kavez uopste nije izlazio iz njega iako je bio otvoren i dalje nego je sedeo mirno, a obicno cim ga ja stavim iako ostavim otvoren kavez on malo sedi i posle odma gleda da furne napolje.

Da li je neko imao isto ponasanje zeke?
markiza
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan