malisa.simba je napisao/la:

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela
malisa.simba je napisao/la:

još sam maaaliii malii zekonja ali sa jaaako puno energije pogotovo one namjenjene uništavanju
imam milijun svojih igračkica i grančica i fiiiinog sijena, ali neeeee što će meni zečja igračkica kad ja želim vaditi onu finu vrećicu iz smeća pa je vući po cijeeeloj sobi... il brusit zubiće na kablovima il na štokovima il na kutijama za spremanje... mmmm sportska torba je puno finija nego mala grana
a naaajviše od svega na ovom svijetu se volim popesti na krevet i zapišat sve što postoji pa čak i jadnog malog plišanog medu prijatelja
iako vrlo dobro znam di mi wc al moraju drugi znati da je taj krevet samo moj teritorij

neodoljiv je!
Pogotovo tamo di su mu uhe gore, kako ih može visoko podignut!
najbolje ti je nabavit nešto vodonepropusno, pa s time prekrit krevet kao npr. plastični stolnjak ili zavjesa za tuš. Ili ako mu možeš onemogućit pristup krevetu, ali ako je u sobi s tobom, kao moj samnom to je malo teže.
Puse malom preeeeslatkom zloćku i izgnjavi ga za mene

Helihopter slikica mi je divna
puno mi ga ljubi

shvatili smo ga znaš, diže se na krevet samo ako je netko na krevetu, ako učimo za stolom onda je odmah oko nogu stolu. samo što kad izađemo van iz prostorije se opet krene bacat na krevet
izgnjavljen je na kvadrat
i to je definitivno mali zeko sa velikim stavom. i to kakvim stavom! ali oboje smo tvrdoglavi pa se pokušavamo nać na sredini... iako on moj stav spretno omekša pusicama 

.gif)

preslatki je 

predivan je mali frajer
mogla bi njegove fotke satima gledati, nadam se mali neće naljutiti što ti kažem da ga još puuuuno slikaj i naravno stavljaj slikice da ih vidimo 

Natrag na Slike, filmići, priče...
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.