LJEKOVITO BILJE

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

PostPostao/la zekica_poopy » pon sij 07, 2008 18:11 pm

evo ubaceno! da, mislim da je to jako bitno zato i uz svaku biljku pise koji dio biljke se bere i kad, i naravno dosta njih mozemo sami uzgojiti!

budem jos to usavrsavala, ako netko ima problem sa prepoznavanjem lako dodam jos opise biljki
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la tarra » pon sij 07, 2008 22:13 pm

E hvala!

Dobro je napisano i tvoje sviđa mi se :)
Vidjela sam te detalje,super.

I ovak možeš ak ti se da,stavljat u prvi post materijale koji se skupe...tko zna možda još netko nešto napiše o biljkicama :)
Nego,sjetila sam se još nekaj a ne valja zanemariti-ti procjeni.

poseban oprez-u ljudi : trudnice i one koje to planiraju postati,posebice u kobinaciji s lijekovima,neka koriste čajeve s velikim oprezom! Gospina trava koliko mi je poznato ali i čaj od vidca nepovoljno utječu na fetus.

Koliko to utječe na trudne zeke te one koje doje?
Dakle najbolje ne davati trave u bilo kojem obliku zekici koja je noseća,ili koja već doji,bez velikog opreza i prethodne provjere.
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Puffy » pon sij 07, 2008 22:47 pm

Jooooj, odmah se sjetim botanike i mog boravka u botanickom vrtu i ucenja za ispit preko 300 bilja i njihovih lat.imena, joj kako sam znala izgoriti :hm: :sad:
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Charlie » pon sij 07, 2008 22:48 pm

Jel imaš ti kakve literature vezano za to, da još napišeš ako kaj treba...
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffy » pon sij 07, 2008 23:04 pm

Ma ima toga kolko hoces, al mi smo se bazirali na drugim stvarima, ma ucili smo svasta, a i da imam trenutno mi je to natrpano negdje u supi, a i nemam vremena sad to trazit i tipkat, pa zima je sad, ko ce ici sad brati maticnjak :wink: ;D ;D ;D , bez brige, imam na 2. i 3.god farmakologiju i farmakognoziju, ak uopce znate kaj je to ;D (ukratko-predmeti na faksu :wink: ;D ), pa cu tada znat sve, al bas sve, i kremice raditi :P ;D ;D ;D
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekica_poopy » uto sij 08, 2008 6:58 am

evo ja predlazem da svatko tko ima neku primjedbu ili dodati nesot za neku od biljaka samo neka mi javi editirat cemo! znam za utjecaje te, par od ovih biljaka u velikim dozama naravno su se koristile za pokusaj pobacaja. to cu dodat, jer da vidis, nije mi uopce palo na pamet koliko bi to moglo biti bitno!

usavrsavat cemo tekst i dodavat nove biljke, pa kad je na kraju spremno zaljepiti negdje!
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la tarra » uto sij 08, 2008 8:09 am

Možeš kao primjedbu prije čitanja teksta staviti . Ja sam isto napisala prvo o očuvanju staništa (eto što mi faks napravi od mozga ;D ) i tek mi je kasnije ovo sinulo :rolleyes:
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Kiara » uto sij 08, 2008 11:24 am

zekica_poopy svaka čast, odličan tekst :bravo:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Prethodna

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.