Moj pas je osetio šta znači biti pas.
Doveo sam ga sa ulice i čuvao. Živeo je lepše i duže nego bilo koji iz njegovog legla. Tu kuju smo takođe hranili, kada su maleni stasali, svi su skupa otišli što znači da ipak više vole divlji život iako su kod mene imali hranu i pažnju. Uopšte ne znači da su mali bili od mog psa, čak je kod pasa moguće da postoji više očeva nad istim leglom. Moj pas je samo bio dobar da je dovede kući

Ona bi svakako ostala skotna, puštao ja mog psa ili ne, ima dosta lutalica tamo kd mene koji su je danima pratili, nisam ih ni pre ni posle video u tolikom broju, video sam i da se seksa sa nekim velikim belodlakim

Ima tu puno faktora u mom privatnom životu i problema koje ne znate i ne treba da znate, reći ću samo deo a to je da su psa doneli pokojni baba i deda i vezali ga kanapom od pola metra pored i stavili staro bure da mu bude kućica, onda smo mi napravili kućicu, kupili lanac i obrtšu, kupili džakove hrane da ne bi jeo samo hleb i tako dalje, tako da prilično smo se mi bavili oko tog psa, to što smo ga puštali malo da luta je bilo dobro, sve loše što mu se desilo pa i ta pogibija je kad ga je puštala moja tetka koja tamo živi i koja je psihički bolesnik i puštala ga je noću isključivo jer joj j smetalo što laje a onda ga po dva dana ne veže, mi smo ga puštali kad smo mi tu, igrali se s njim, kad malo ode u lutanje to je bilo preko dana, na pola sata i nikad se nije vratio povređen ili nešto...
Ima tu dosta da se kaže što vi ne znate, kažem vam ovo je samo tekst i stvari nisu crno bele.
Zimi je imao poseban smeštaj, u starom kokošinjcu koji smo oprali i okrečili, dole daske pa seno pa ćebad, unutra cela kućica ubačena, na ulaz u kokošinjac ćebe, veterinar kad god je dolazio je imao samo reči hvale i govorio "eh da više ljudi ovako brine o psu, a ne samo na lanac od pola metra, činija s vodom i kora hleba", kod mojih komšija psi ne požive duže od 2, 3 godine i onda donesu novog, selo je to ne bi verovali kakav je odnos prema životinjama...