Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Charlie je napisao/la:svaka čast!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
jako mi je drago da ima ljudi koji u tim sretnim trenucima uživaju sa svojim ljubimcem![]()
i uspiju naći vremena, mjesta i pobijediti neke strahove koji se povezuju sa trudnoćom/bebama
sretno s bebom i nadam se da će Doby biti ponosan i sretan kad dobije svog klinca/klinku
ma on je član naše male familije (supruga i mene) i ne bi ga micali od nas ni za šta na svijetu. Kad dodjem iz rodilišta Doby će prvi imati čast (kak mi to stručno velimo "poznačiti bradom" svoju bebu da se upoznaju. Pun kufer ekipe me pita "kam ćete sa zecom kad beba dodje?" Mi samo velimo "hazen fefer"
koje pitanje???? On je jako čist, uredan, volimo ga i ne da mi se objašnjavati im da on ostaje tu gdje je.

tinka je napisao/la:o bože koje pitanje! pa kud bi s njim... on će obožavat bebaća, sigurna sam...

tinka je napisao/la:obavezno piši svoja iskustva, sve nas to čeka... pa moje dvije curke su sad u sobi koja je predviđena da bude dječja soba... jedino što će se promjeniti kad dođe beba je to da će kavez biti premješten u boravak...
a onda ko fol on izađe sam (glupa je ko noć da to ne kuži da ga ja pustim) pa sjedi na stolcu ko u đamiji.
imamo ih samo tri mjeseca, a već su nam se toliko uvukle pod kožu... zato i velim da kad dođe beba za kojih dvije, tri godine, ne vidim uopće razloga da se išta promjeni, osim toga da im kavez samo prebacimo u boravak i da onda imaju cijeli stan stalno na raspolaganju... 

tinka je napisao/la:hahahaha, bitno da si se snašla...![]()
ma i moje su cijelo vrijeme puštene u toj "njihovoj" sobici, a kad smo mi doma, onda ih pustimo u ostatak stana.. u kavezu samo jedu, piju i piške...imamo ih samo tri mjeseca, a već su nam se toliko uvukle pod kožu... zato i velim da kad dođe beba za kojih dvije, tri godine, ne vidim uopće razloga da se išta promjeni, osim toga da im kavez samo prebacimo u boravak i da onda imaju cijeli stan stalno na raspolaganju...

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.