dobila je infuziju u utorak i u srijedu i pri tome je nas troje moralo obuzdavati pa je doktor u bubi zaključio da je malena super, kao, vidite kako je živahna. o da, živahna je ona dok treba bježati od igle, ali čim dođemo doma zabije glavu frkici pod bradu i ne miče se satima. niti jednom nije izašla iz kućice od ponedjeljka, iako je stalno otvorena.
evo peti dan sjedim doma kraj nje i ne idem na posao i nonstop joj guram pod nos sijeno, radič, celer, mrkvu, peršin, jabuku, bananu, komorač, matovilac, brusnice, rikolu, sve išto inače voli ali ona samo tu i tamo zagrize pomalo i to onako rezignirano - imam dojam da sve što pojede, pojede samo zato da joj se to konačno makne ispred nosa

ali vodu neće pa neće. inače obožava kad joj stavim optivit, u stanju je popiti decilitar odjednom, a sad neće ni to. neće ni vodu s prodigestom, koja joj je isto inače draga. probala sam joj dati i mlaku vodu, i pet različitih vrsta mineralne (negazirane, ofkors) i čaj od kamilice i sokić od ananasa... i sad sam već luda.
idem danas opet u bubu ali nekako sam sklona više vrerovati vama nego bilo kakvim veterinarima (makar su u bubi stvarno divni)...
inače, kuglica ima cijelo vrijeme (iako nisu nešto reprezentativne i nema ih puno a pitam se od čega uopće i nastaju te kuglice), ali ne mogu procijeniti jel piškila ili nije jer dijeli kućicu s frkicom. nisam ju niti jednom vidjela da je ušla u vece

čitala sam po drugim temama da se događa da odbijaju vodu ispočetka, ali PET dana?