Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
Alita je napisao/la:Imam slično pitanje - no Kino jede peletirano i svježe povrće i bilje bez problema, ali sijeno ne baš. Zadnja 2 dana sam prvo mislila da mi se čini, pa shvatila da sijeno koje jede zapravo ne jede, nego samo gricka, pregrize i ispusti. Ne znam je li do sijena možda? Ili je do vrućine, pa mu se ne žvače suho jednostavno? Pije normalno.
Neli najnormalnije jede sve što joj padne pod šape, i domaće i kupovno sijeno, i bilje i sve. Pa ne znam.
Mixazeko je napisao/la:Moj pelete dobija kao poslasticu par komada dnevno. Forsiramo bilje i povrce, pogotovo leti. Mokro povrce je odlicno protiv dehidratacije
Mixazeko je napisao/la:Mokro povrce je odlicno protiv dehidratacije
virion je napisao/la:Mixazeko je napisao/la:Mokro povrce je odlicno protiv dehidratacije
Što znači mokro? Da ga ne osušiš nakon pranja ili da je svježe?
ars je napisao/la:Mixazeko je napisao/la:Moj pelete dobija kao poslasticu par komada dnevno. Forsiramo bilje i povrce, pogotovo leti. Mokro povrce je odlicno protiv dehidratacije
Neki iskusniji ljudi kažu da zečevima treba bar jedan potpun obrok suhe hrane dnevno, jer da nema šanse da im mi nadoknadimo povrćem i biljem sve kalorije koje primaju u prirodi. Oni ipak jedu do 80 puta dnevno u prirodi. A mokro povrće je po nekima povezano s nadimom pa se ne preporučuje.
ars je napisao/la:
A mokro povrće je po nekima povezano s nadimom pa se ne preporučuje.
Marta je napisao/la:ars je napisao/la:
A mokro povrće je po nekima povezano s nadimom pa se ne preporučuje.
ja nešto verujem u ovu trvdnju pa ne dajem mokro. a čak i ako nije potpuno osušeno bilje koje joj dam, nema šanse da će pojesti nešto dok se to potpuno ne osuši. tako da ne znam kako bi to izvela.
definitivno je smanjila seno i suvu hranu, ali pije vode poprilično i najviše voli sveže koje uglavnom dajem direktno iz saksije
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.