Postao/la ina » ned vel 03, 2008 10:29 am
Ja sam kupila tegle za balkon i tamo sadim od 5-10 mjeseca mrkvu, bosiljak, timijan, kopar i to Slavko rado papa. A stalno ima travu za mace, odnosno zeke.
I mi smo sinoć imali sličan problem. Taman smo se spremili za van(dečko se već obuo) i idem staviti Slavka u kavez kad ono skužim da mu nije dobro. Legao se potrbuške u svoj kut i nekako čudno ide sa stražnjim nogama, kao da si pokušava masirati trbuh Odmah samo ga izvukli iz tog kuta i skužili da je malaksao i da mu jako paše kada ga masiramo. On je veliki izjelica, ali tada nije htio ništa pojesti. Tada sam vidjela da se nema što čekati i odmah sam zvala Bubu (subota u 19:45). Napominjem da je Slavko zadnji put jeo i kako u 19 sati, a to se počelo događati u 19:30.
U Bubi smo bili u 20:10, dr.Saša da je pregledao i spomenuo mi ovaj slučaj. Dobili smo Reglan (2injekcije), utvrdili da smo se od 2.11. udebljali 50 g(sada imamo 2150g, to je ništa prije godinu smo imali 2450), izmjerli temp(38,4). Otišli smo potom u dežurnu ljekarnu i Slavko je oko 21:15 dobio i pola tablete aktivnog ugljena (Saša je rekao količinu).
U 23:20 Slavko je počeo normalno jesti, piškiti, kakati i skakati na stol, onaj stari.
To je kraj mog opširnog izvještaja. Htjela bih samo istaknuti da se stvari mogu brzo riješiti ako se na vrijeme reagira (i naravno kada slučaj nije kompliciran). Nikad ne treba čekati da se nešto samo riješi