Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
lorena105 je napisao/la:jel pojeo komadić tepiha, papira ili nešto slično? jel u zadnje vrijeme jeo jako malo sijena? dal pije sad išta protiv proljeva? banana inače zatvara ali neznam da li bi ju zeko pojeo budući da ništa neće, onda napravi blagi ruski(indijski) čaj i stavi u njega pro-digest , ako misliš da je moguće da se nečime otrovao daj 1/4 tabletice aktivnog ugljena, ... forsiraj samo sijeno i vodu , al ne smiješ dopustiti da ništa ne pojede kamo li popije unutar max. 24 h. kihanje možda ni ne mora imati veze s proljevom ako nije konstantno, možda ga je što se tiče toga nešto samo iziritiralo, a jel ima grčeve? ako ima dati santalinu a možeš i umjesto toga ako nemaš dječje kapi protiv grčeva, prati situaciju i javljaj kako se odvija, možda ti još netko iskusniji nešto kaže
lorena105 je napisao/la:nisam sigurna dal bi bila crijevna kokcidiozaa što je rekao veterinar? jel znaš možda koji je lijek davao kroz injekcije?
lorena105 je napisao/la:jel ima iscjedak iz nosića? i jel stalno mokra njuškica?
Lady Stardust je napisao/la:mora nastavit is terapijom antibiotika
jel jede sta ili nis, jel ima kuglica, kakve je volje, jel se mice ili samo kunja? kod kojeg veta ste bili?
warped je napisao/la:I ja sam iz Siska, to je kod Maria, jel?
Probajte u Petrinji kod veterinara Pendića (br. 098/176-9532). Meni su ga preporučili kao veterinara koji je puno bolji s kunićima nego Mario.
markiza je napisao/la:Zeko ti mora jesti to da znas ako odbija moras na spric da ga hranis a po tvojim postovima vidim da ja juce poslednji put jeo u pola 17h jel sam upravu? Ako ti ne jede 24h to nije dobro neka me iskusniji isprave ali obavezno nabavi spric u apoteci i prati savete iskusnijih na forumu a i poslusaj savet da pozoves tog veterinara iako je vikend jer mislim da ne smes da cekas. Ne zelim da ti unosim paniku ali javice se neko od iskusnih sa foruma ko ce ti bolje objasniti sta ti je ciniti. Zelim da ti zeko sto pre ozdravi i drzim palceve
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.