Napisao: night_elf
Postano na: 10/16/06 u 14:43:18
SPRINTEROV GOVOR
Ja sam zeko Sprinter. Kad sam progledao, mama mi je slomila kičmu nekim čudom i više je gotovo i nismo mogli sisati, a ona je bila potpuno nepokretna i nije mogla jesti pa je umrla. Moja braća: Pinki, Šarko i Buco i ja sami smo morali naučiti kako jesti i preživjeti bez majke teško djetinjstvo... Puno smo plakali za njom!
Pohvalit ću se time da sam ja bio najživahniji od četvero preživjele braće pa su mi Stjepan i Marko dali ime Sprinter. Već kao mali proputovao sam veliki dio mog malenog svijeta. Bio sam u kući mojih vlasnika puuuuuuno puta. Inače stanujem izvan njihove kuće, u jednoj veeeeeelikoj gajbi.
Za Uskrs me Stjepan donio u kuću i tada sam napravio jedan od najvećih kvarova ikad. Na fotelji je Stjepanova mama ostavila sredstvo za pranje prozora, a ja sam teškim srcem odlučio da moram otkriti što je to zapravo. Skočio sam na fotelju i zgrabio sredstvo šapom, a zatim ga prolio po podu. Cijeli je tepih bio mokar i smrdio je, a Stjepan ga je na kraju nosio van da se prozrači na nekoliko dana. Nisam shvaćao zašto su to radili, ali ja sam dalje nastavio svoju veliku pustolovinu.
Kad me Stjepan i Marko puste da trčim po dvorištu, umirem od sreće i skačem koliko ide. Rekord u skakanju u vis mi je oko 75cm (istina!!!). Najviše od svega toga volim bježati pod svoju gajbu. Ne znam što me privlači tamo, ali ne odvikavam se od toga!
Mislim da sam rekao dovoljno za danas...
E da, i OBOŽAVAM kukuruz!
PINKIJEV GOVOR
Bok svima, ja sam Pinki, vjerojatno najmirniji zeko na ovome svijetu. Ne shvaćam zašto je moj brat Sprinter tako lud i zašto toliko voli trčati i skakati! Ja sam potpuno drukčiji tip. Moj brat Šarko kojeg su Stjepan i Marko dali jednom djedu jednom se krvavo potukao sa Sprinterom. Gadno je taj meč završio, a Sprinter je bio jako ozlijeđen i trebali su mu dani da se oporavi. Živim sa Sprinterom već mjesecima i nijednom se nisam s njim posvađao.
Kad sam bio jaaaako mali, mama mi je umrla (to već znate), a meni su oči bile, ne znam zašto, sljepljene. Jako me bolilo dok su mi Stjepan i Marko razdvajali kapke, ali pretrpio sam. Drugi dan su mi se kapci opet sljepili...
To je sve tako išlo nekoliko dana, a onda je sve ostalo u najboljem redu i mogao sam normalno gledati.
Moja je mana što se ne mogu suzdržati od sijanja bombica (:-D). Kad god me Stjepan i Marko odvedu u svoju sobu ili na dvorište, ma bilo gdje, ja se upiškim ili ukakim. Jednom sam se ukakio na terasi, a Stjepan je poslije legao na moje mine... Katastrofa! Koja sramota!
Jako sam debel. Najviše od svega volim jesti!!! Imam pola kile više od Sprintera! Težak sam 3,5kg! Kad me moji puste na dvorište, ne želim trčati... Tromost, tromost i samo tromost
I tako, to bi bilo samo nesto o meni, a ako vas zanima jos nesto recite pa cu vam ispricati...
Sprinter i ja vas sve pozdravljamo!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Postano na: 10/16/06 u 15:03:23
Pinki istrazuje teritorij
--------------------------------------------------------------------------------
Postano na: 10/16/06 u 15:06:34
Sprinter iz čudne perspektive