Euena je napisao/la:Javicu ti razlike ponasanja pre i posle, ali s obzirom da moj provodi ceo dan u guguatnju i trckanju oko nogu, verujem da ce mi to posle malo vremena nedostajati. Nedostajace mi zivotinjica koja me tako verno prati kao da me voli najvise na svetu (ja se samo tako varam jer znam da to nije do toga

))

Hehe, da a ti si pisala o promenama kod zenki, a moj je muskic ali opet sam morala da se oglasim jer mi je mnogo frka

Mila moja ne brini, gugutace on i trckati oko nogu i dalje, kad god je sretan. Manje nego pre kastracije ali ipak i dalje. Bibe to uvek radi kada udjem u kupatilo, on trceci za mnom i obavezno guguce i petlja se oko nogu, valjda ga to mesto podseca na dane kada je tu provodio vreme i zapiskavao sve okolo od zidova, plocica, kade, ves masine, wc-solje vrata itd....sve do pola metra u visini
Nuni za zenikice neznam... i ja brinem istu brigu. Bjanka je skroz luda... Vrlo mali su trenuci kada nema panicno jurenje i grizenje svega zivog, narocito Krckovog mesta ispod repa

Onda se ocupa, pravi gnezdo, cepala mi je zavese da bi ih ubacila u njega...i kada je pusti onda je kao u depresiji jedno dva dana, obavezno dobije zacep, pa se mucimo sa masazom,parafinom, ananasom, i onda kada se oporavi mozda najvise nedelju dana bude ok, normalna, i onda sve iz pocetka...
Ono sto sigurno nece raditi posle kastracije valjda je ta luda jurnjava da pravi gnezdo i juri Krcka da se pari... Sada je sva kao da ima vrbopuc ispod repa.