Sutra će biti tjedan dana od kad dečko i ja posjedujemo preslatku zekicu (tj. kunića ;)) Neru. Nera je crni, patuljasti, dugodlaki kunić, i navodno je curica. Uz nju smo kupili kavez, piljevinu, sijeno, hranu. U pet shopu su nam rekli da kao podlogu stavimo piljevinu i preko toga sijeno pa smo prvo tako i napravili. Onda sam pročitala da zeko treba imati wc. Stavili smo mu i wc i samo unutra piljevinu. Međutim tada je zapišala i pokakila sve samo ne u wc...
Ne znam jeli možda naviknuta pišat po svuda jer su taj koncept (piljevina svuda + sijeno) i imali u pet shopu? A stvar koja nas najviše zabrinjava je ta da ne želi uopće u ruke..
Skriva se ispod kreveta stalno, tu i tamo izađe i pronjuška okolo. Sjednem ili legnem na pod pa dože pošnjofat i mogu je na tren pogladit ali nakon par sekundi pobjegne..Ne znam jel bi ju trebali prisilit na maženje? Žao mi je gnjavit je ako neće a opet ne bih htjela da nas se boji... Probali smo je uzet u ruke par puta svaki dan ali se otima i samo gleda kud će zbrisat..
Inače, kad smo doma je stalno vani, jedino kad idemo na posao je zatvorim jer me strah da ne pregrize nešto što ne bi trebala (podstanari smo pa mi je dodatna muka).. Mislite li da joj treba vremena ili je jednostavno takva? I čime bi je mogli nagradit kad je dobra?? Malecka je (rekli su 2-3 mjeseca) pa ne smije zeleno a ne pada mi ništa drugo na pamet..

Uradite sve sto vam je sanjita rekla, i strpljena molim
Lezite na pod i pustite da vam ona sama pridje, ispocetka ce vas doci ponjusiti pa pobjeci, ali kako dani odmicu sve ce vise i vise osjecati sigurnost i samo ces jednog dana vidit kako te lize ili kako se ispruzila uz tebe jer zna da je tu sigurna, e onda je pocnite sto vise nosit (opet nista na silu, sve pomalo) jer ces lakse s njom poslije obavit i rezanje noktica i pregled zuba i sve one preglede koje bi trebali obavljati barem jednom mjesecno...i daj stavi slike u njenu temu da vidimo tu ljepoticu 

Dođe nas ponjuškat, pogledat, ali čim krenemo rukom prema njoj - trk.
Skupljam kuglice za njom i stavljam ih u wc, pokušala sam s promjenom lokacije ali ona svaki put odabere drugo mjesto - izvan wc-a..
. Rekla sam dečku koji mi ga je doneo da njemu ne treba vlasnik već egzorcist
Čim sam ga pustila zavukao se u kut kod ormara i nije izlazio van pa sam mu tamo ostavljala vodu i hranu...tako smo živjeli tj dana kada sam (prestrašena) polako počela zavlačiti ruku u kut pod cijenu da me ugrize 
još slika obavezno!
Za sad smo na 8.
Sad smo ju uspjeli uhvatiti i zatvorila sam je u kavez za kaznu, tako da na žalost-nema više izlazaka kad nas nema a i kad spavamo