Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
Mary je napisao/la:sanjita je napisao/la:Kiristinans ljudi su ti vec govorili kakve posljedice moze imati okot s obzirom na toliko toga na sto moras obratiti pozornost a ti se pitas zasto zecici kad se rode budu u dlaci? bez uvrede ali ti jos jako puno moras nauciti prije samoga okota...to sto je tebi to slatko,to nije garancija za apsolutno nista,na zeceve se treba prvenstveno misliti a ne na nase zelje i slijepo ih ispunjavati....neki puno iskusniji ljudi sa foruma su ti savjetovali da to ne radis tek tako a poznajuci veterinare oni ce ti naravno savjetovat da zasto se nebi parili a pritom vecina njih nema pojma o kunicima.
Slazem se sa tobom . To je i prevelika odgovornost . Ali , smatram da ako se edukuje u potpunosti , i uz pomoc vas , ljudi sa foruma , koji zaista jeste iskusni , moze da uspe . Uglavnom , zena rodi dete a da ne zna nista o tome , pa nauci . Ako je ona srcem spremna da ima male zekice , i ako ih zaista zeli i ako je svesna sta sve treba da nauci i koliku je odgovornost uzela na sebe , za 5 , 6 malih zivota + mama zeka , onda nije tesko nauciti . Covek samo treba imati volju . Ovaj forum je fenomenalan , pomocice joj mnogo ako se odluci za takav korak , ja sam sigurna u to .![]()
![]()
![]()
Viktorija je napisao/la:Nema udomitelja, mmmmm...![]()
Jeste meni zao da se rastanem od Lulua, ali je takodje i cinjenica da nema zainteresovanih.
Moracu da budem aktivnija, jer maleni rastu vrlo brzo, a nije jednostavno imati u kuci ovoliko zeceva...ipak...
Volim ih ja mnogo, ali necemo moci jos dugo ovako...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.