Kunići 2mj stari traze udomitelje

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: Kunići 2mj stari traze udomitelje

PostPostao/la Lady Stardust » čet svi 10, 2012 21:35 pm

slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la maky&zagy » čet svi 10, 2012 21:47 pm

Što se tiče Mede kojeg je slavonka željela on je još kod mene. I molim da mi se ništa ne spočitava jer moji kunići jako dobro žive ja ih obožavam i maksimalno skrbim o njima. ako netko sumnja slobodno neka nas posjeti . :) Ne sudjelujem često na forumu jer ne stignem, no sretna sam jer forum postoji i sto ima puno dobrih savjeta.

A sad da se vratim na temu udomljavanja dakle Duško , Medo i Pahuljica su malci iz legla udomljene ženke , svi su još kod mene , Duško je bijeli zeko sa dugim uhekima i za njega zelim udomitelje , Medu i Pahuljicu bih zadržala no ako se uspije srediti taj prjevoz može ici kod Slavonke.
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » pet svi 11, 2012 5:34 am

Moram reagirati na ovo namjerno leglo i zalijepiti ovdje dio iz pravila o udomljavanju

Lady Stardust je napisao/la:
NAMJERNA LEGLA NECEMO OGLASAVATI NA FORUMU I TAKVI OGLASI BITI CE UKLONJENI A KORISNIK UPOZOREN.

Ako se igrate parenja onda svoje probleme rjesavajte sami!
Mi nismo servis za udomljavanje vec pomazemo jadnim, napustenim i odbacenim kunicima koji nemaju kud. Ako ste vec odlucili donjeti na svijet leglo kunica, onda se ponasajte odgovorno i sami se pobrinite za njihov daljnji zivot. Sami im nađite udomitelje, ali ne na stetu napustenih i odbacenih kunica koji se nalaze u Udomljavanjima. Svaka namjerno okocena beba oduzima udomitelja odraslim, napustenim kunicima koji nemaju kuda!

Grozno je to što si udomila skotnu kunicu. Mislim grozno je to što ti ex vlasnica nije rekla, pogotovo netko tko bi trebao biti "znalac"
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la maky&zagy » pet svi 11, 2012 15:05 pm

Ok , nisam znala za to pravilo , nije problem , svi kunići koji su kod mene su voljeni , mazeni , pazeni i imaju sve potrebno, iz tog legla ionako dva malca ostaju kod mene , ako je potrebno ostat ce svi , radije nego da ih dam nekom tek toliko da ih se rješim. Stoga zecoljupci ne brinite! :nowink: ;D

A cura sto mi je uvalila trudnu ženku , ne zamjeram joj , imam sad iskustvo i sa tim i to predivno iskustvo jer zbilja je lijepo gledati ih kako rastu ,igraju se , istrazuju i upoznaju se sa životom, prekrasne životinje, samo sve ih zavolim pa je teško odvojit se od njih , zato mi je u cilju da se udome u što kraćem roku (što mi je bilo ovdje zamjereno također) jer što su duze sa mnom više se uvuku pod kožu pa je rastanak teži !
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lilo » pet svi 11, 2012 18:22 pm

ok,sad bih ja nešto pitala pa ak ti nije tesko da mi odgovoriš? pratim sve tvoje teme pa me ispravi ako pogriješim u svome rezimeu.....naima prošle godine je zagi trebao dobiti ženku iz karlovca pa je zabunom u određivanju spola stigao dečko,jel tak? istog tog si dala na udomljavanje ili zadržala? nemrem naci kaj je bilo sa njime....nadalje-sada je pak zagi trebao dobiti frenda od 4mj a ispalo je da je dobio skotnu curu? a zakaj je sad trebao opet frenda?sad ta cura ima bebe koje udomljuješ a neke ćeš i zadržat? Jel tak? u meduvremenu se tvoj zeko jako razbolio pa si ga dala pariti,sa nekom ženkom-neznamo kojom niti znamo koliko ima potomaka? tko je vlasnik te ženke?sad su to dječica tvoga kunića koju si željela,ja sam mislila da ceš ih zadržati ili nećeš? eto ,to je neki moj rezime događanja koliko uspijem popratit,ispravi me ako griješim i pomozi mi shvatiti koji je tvoj plan za dalje....koji zeko ide,koji ostaje i koliko ce ih u budućnosti tražiti dom?
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la maky&zagy » pet svi 11, 2012 19:34 pm

Da ja kad god sam udomljavala zekana nikad nisam dobila ono sto su bivši vlasnici rekli da daju na udomljavanje! Zagija sam udomila preko udruge Suza i njima svaka čast, imam samo dobra iskustva. Po ovom tvom trazenju da nesto objasnim ispada kao da je problem sto ja imam puno zekana. Meni to nije problem ,istina skupo je, ali to je velika ljubav . Kunić iz Karlovca kojeg sam udomila prošlo ljeto je kastriran u Bubi, to je braco Zagijev bio jako su se voljeli i super slagali iako sam dobivala iskljucivo misljenja da dva mužjaka ne mogu skupa. Nažalost on je uginuo na silvestrovo još uvijek sam tužna zbog njega jer to je bilo nešto strašno! Evo bas sam se vratila s njegovog groba i iz berbe trave i bilja za sjeno za ekipu!
Onda sam u siječnju udomila drugog kunića i htjela sam opet muzjaka kad ono dobila trudnu zenku. Cura od koje sam ju udomila je valjda neka volonterka u Taralandu o kojem bas nemam najbolje misljenje ne samo zbog tog udomljenja no nebitno to nije tema! U tom leglu je bilo 6 kunića , jedan je uginuo nakon okota , 5 je ostalo. Od tih 5 zenke su bile dvije i one su sretno udomljene! 3 dečka iz tog legla su i dalje kod mene i to je ono što je bitno i zbog cega sam objavila post. Duško traži udomitelje , Medu je željela Slavonka no nema prjevoz .
A što se tiče Zagijevog legla o kojem je počelo vladat negativno mišljenje ne želim davat nikakve komentare niti raspravljat o tome , oni su jos mali ionako , dva malca iz tog legla će ostat kod mene, a ostalih 5 vjerujem da će također naći dobre udomitelje! Na kraju krajeva možda budu isli i kod mojih roditelja u Slavoniju. Uglavnom ne brinem zbog toga! Njima je svima sada dobro i zelim da im tako ostane i da dugo i sretno svi požive! :zeko3:
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lilo » pet svi 11, 2012 19:56 pm

tražim da mi razjasniš situaciju jer ne želim komentirat i raspravljat te sudjelovat u postanju u temi koja mi nije jasna...ok!Što se tiće uginuća prvog zeke moram priznati da nisam imala pojma da je uginuo!nemam ništa protiv što udomljavas bebe od slućajne skotnosti udomljene ženke....btv a gdje je mamica?No imam protiv što si parila zagija iz bedastog razloga,a najgore je što si parila kunića koji nije zdrav(zubići) i koji sad ima sedam potomaka od kojih je 5 tako željenih beba višak.....ja sam shvatila da ih zeliš jer ti je zagi na umoru,da ih imaš kao njega sada a ne da ćeš ih poslat daleko od sebe,u Slavoniju!i nije problem koliko ti kunića imaš,i nije problem što imaš bebe,problem su tvoji razlozi iz kojih sve ovo radiš,neprihvačanje ijednog dobronamjernog savjeta.a ja sam tražila da se izjasniš jer je bilo teško polovit tko i šta?i nisi rekla tko je majka zagijevih beba iliti patuljastih rex bebica kako ih nazivas mada one to nisu1
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la maky&zagy » pet svi 11, 2012 20:01 pm

Možda je tebi to parenje bedast razlog no imaš pravo na svoje mišljenje o kojem ne zelim raspravljat. Ovaj post je tu isključivo da Duško nađe udomitelje!
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lilo » pet svi 11, 2012 20:14 pm

ti o nićem ne želiš raspravljat a tome forum služi!odnosno ,radiš sve po svome a kako su i drugi primjetili ne odgovaraš nikome na pitanje ,samo ga odj...š i pišeš svoje dalje!naravno ni meni koliko god te kulturno pitala izbjegavaš dati odgovore na postavljena pitanja.pravo na mišljenje naravno imam a ono je takvo kakvo je i ništa ga nakon 15 godina bavljenja kunićima nece promjeniti.
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la maky&zagy » pet svi 11, 2012 20:55 pm

Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!

Ne znam što reći na ovo...no za svađalice i rasprave oko nečeg što se ne tiče teme zbilja nemam vremena , a nisam ni svađalica pa ne zelim parirati nekom iskusnom na tom polju! A ne znam na koje to pitanje vezano za temu nisam odgovorila?
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lilo » pet svi 11, 2012 21:02 pm

maky&zagy je napisao/la:Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!

Ne znam što reći na ovo...no za svađalice i rasprave oko nečeg što se ne tiče teme zbilja nemam vremena , a nisam ni svađalica pa ne zelim parirati nekom iskusnom na tom polju! A ne znam na koje to pitanje vezano za temu nisam odgovorila?

da si ovdje na forumu duže vrijeme znala bi što znaći "dežurna svađalica"....pa nebi trebala pitati ,osim toga kako ti kažeš netreba te ni interesirati....nije o meni u ovoj temi riječ.ja sam cijela u razgovoru oko tvojih mladunaca i udomljavanja istih,pogotovo pitanjima -tko su roditelji,,koliko ih je za udomiti i sl.s obzirom da se dugo godina bavim kunićima usput te pokušavam shvatiti ,tj. shvatiti tvoje razmisljanje o razmnožavanju kunića i udomljavanju istih.
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la maky&zagy » pet svi 11, 2012 21:13 pm

koliko je kunića za udomiti mislim da sam navela već nekoliko puta , a navela sam i zasto imam novo leglo , zato jer Zagija beskrajno volim i koji je doista poseban kunić po mnogo čemu ,za zivota mu želim priuštiti sve pa i to da ima svoje potomstvo što je sasvim prirodno i normalno. O tom leglu ne bih u ovoj temi osim toga poštivat ću pravila i ti malci neće biti udomljeni preko foruma! Dakle ja ne razmnožavam kuniče i ne zarađujem na njima niti mi je to biznis niti hobi ni išta slično! Prvo leglo je tu jer je bivša vlasnica malo pobrkala lončiće , a ovo drugo je tu jer sam željela da Zagy doživi i čar parenja i ima svoje juniore! Eto i stim bih završila o tome.

I molim vas da ova tema ostane na udomljenju Duška i Mede . Ukoliko slavonka njega i dalje želi neka se javi!
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » pet svi 11, 2012 21:19 pm

Da, ovdje su situacije uvijek transparentne. Svi griješimo, ali je baš zato i dobro da se sve zna, tako se postaje pametniji i iskusniji. Iskreno, ispadaju vrlo sumnjive situacije kada netko odbija odgovoriti na postavljena pitanja. Nitko nije pitao ništa što nije vezano na kuniće.
Moram također opet postaviti pitanje. Kažeš da su tri dečka iz neplaniranog legla još kod tebe, da Duško i još jedan čekaju udomitelje, a što je s trećim? Ostaje kode tebe? Koliko će ih onda biti? Tvoj starosjedioc, mama ovih beba, jedna njezina beba i dva rex malca kada dođe vrijeme. Jesam dobro pohvatala?
To što imaš veći broj kunića nije nikakav problem, nisi jedina, ali je sve pod velom neke tajne...
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lilo » pet svi 11, 2012 21:21 pm

pa kako si spomenula da su zagijevo leglo patuljast rex kunići baš me zainteresiralo....btv.jel mama od Duška i Mede ostaje kod tebe?Ili je za udomit?A što se tiće "čari" parenja,zagi se toga više ni ne sjeća,vjeruj mi!Pošto nećeš moći to leglo udomljavati preko foruma nadam se da ćeš upozoriti nove vlasnike bebalica na eventualne dentalne probleme..
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la maky&zagy » pet svi 11, 2012 21:33 pm

Ma nije ništa pod velom nikakve tajne , kod mene su trajno ZAGI , CURICA , PAHULJICA , BELKO , ZAGI JUNIOR I MOŽDA I MEDO OSTANE jer jako mi liči na Alfa iz one serije :D i kažem što je duže kod mene sve više ga volim! Mame ničije nisu za udomiti samo Duško i Medo su na udomljavanju kako i stoji od početka .
maky&zagy
Zečić
Zečić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan