koliko ih dugo ostavljat same?

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: koliko ih dugo ostavljat same?

PostPostao/la Lady Stardust » sri ožu 17, 2010 16:20 pm

s povrcem nemoj pretjerivati da se ne upari ili pocne trunuti i ne napravi vise stete nego koristi

ostavi im za jedan obrok a ostalo hrpa sijena vodice i suhe hrane koliko treba i sve bu ok, i moji znaju ostati i nema problema, ako imaju sijena i vode ne buju krepali od gladi :wink:
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » sri ožu 17, 2010 19:33 pm

tinka je napisao/la:sad mi je puno lakše... ja bi njima ostavila lijepo tri pune zdjelice vode (ne znaju pit iz pojilice :blush: ),

svejedno montiraj pojilicu negdje za svaki slučaj, one će naći vodu...
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la tinka » čet ožu 18, 2010 8:07 am

Lady Stardust je napisao/la:s povrcem nemoj pretjerivati da se ne upari ili pocne trunuti i ne napravi vise stete nego koristi

ostavi im za jedan obrok a ostalo hrpa sijena vodice i suhe hrane koliko treba i sve bu ok, i moji znaju ostati i nema problema, ako imaju sijena i vode ne buju krepali od gladi :wink:

ma da, to sam i ja pomislila, da će mi samo istrunuti ako ga ostavim previše... a nikaj, dam im porciju povrća prije nego odem, a ostavim im puno sijena i suhe hrane i naravno vodice... ali ja sam u nedjelju do podne natrag, neću ja moći izdržati dulje, znam ja sebe.. ;D
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » čet ožu 18, 2010 8:54 am

tinka je napisao/la:... ali ja sam u nedjelju do podne natrag, neću ja moći izdržati dulje, znam ja sebe.. ;D

Uh ovo te potpuno razumeme. Ja putujem 31.za Austirju i vec mi haos kako cu deset dana bez blesavaca mojih...a oni kao da znaju, sve troje se razmazili, narocito Krcko... samo pada i mazi se i neznam joooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!

Iskreno, vec mi se i ne ide :sad:
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la tinka » čet ožu 18, 2010 10:29 am

ma joj klio, kad se ta mala uhata stvorenja tako brzo uvuku po kožu! ;D ni onda ne možemo bez njih.. poslije posla uvijek trčim doma jer jedva čekam da ih vidim, poigram se s njima i da dobijem svoju dnevnu dozu tininih pusa... ;D
tinka
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan