Moderator/ica: vini
Kiara je napisao/la:A preko zime ga ne šećeš jer je tebi zima??
Ma da bilo najhladnije vani uvijek bi,kada bi me cure žicale, išla u šetnju s njima,ma koliko god meni bilo zima...
Ako mama kaže da je ravnopravni član obitelji,zašto se onda ne odnosi tako prema njemu..Trakavica se neće sama izlječiti..
donattello je napisao/la:...
Donio ju je ovamo i pozvao čopor pasa
...
Kunić Leopold je napisao/la:donattello je napisao/la:...
...
E za ovo ste vi krivi, zakaj ste mu mobitel dali.
I kaj je ova otrovna biljka po cijelom dvorištu?
donattello je napisao/la:Eto mama je danas dokazala da ga voli..Lux je(nije on neki drugi pas je ali nema veze) zaklao kokoš.Donio ju je ovamo i pozvao čopor pasa,dva velika crna i još dva goniča,i pobjegao je u šumu,kasnije se vratio,mama je izletila van skup samnom i vidjela sam nešto što me šokiralo,mama je čučala i grlila Luxy-a,mazila ga,gladila,davala mu puse,a ovaj se pokušavao izmaknuti jer je htjeo po lopticu...E sad da je to napravila bezveze ne vjerujem jer, da je to napravila zbog mene(lažno),kada bih ja ušla u kuću prestala bi ga maziti,no ja sam otišla u kuću,i pravila se da idem u dnevnu sobu,ali sam škicnula kroz prozor a ona je i dalje ga gladila po glavi...
Što se tiče šetnje,ja ga odem šetati,ali ga manje šećem,jer...ima jedna biljka koja je otrovna,usto i bodljikava,ne znam kako se zove,po snijegu se ne vidi,ako se lux poreže,može uginuti.Onda,ja ga NE MOGU voditi sama u park,jer tko bi mene vodio u park??Ne mogu sama,vani je em snijeg,em po parku(jedino mjesto gdje se mogu šetati) često idu auti,a ne mogu ga voditi samo po dvorištu jer je tamo još veći snijeg i već mu je dosadilo ići stalno po istom području...
A isto tako,imam užasno puno obaveza što se tiče škole,moram pisati zadaće i učiti,no ja kada iskopam vremena,uzmem povodac,stavim luxu ogrlicu,zabundam se,i odem van trčati s njim...
donattello je napisao/la:Kunić Leopold je napisao/la:donattello je napisao/la:...
...
E za ovo ste vi krivi, zakaj ste mu mobitel dali.
I kaj je ova otrovna biljka po cijelom dvorištu?
Je'l ovo neka šala ili...?Ne nije biljka po ciijelom dvorištu...ma zaboravi biljku...
donattello je napisao/la:Ono što vi najčešće zaboravite jest to da imam 11 godina i da ne odlučujem ja o svojim životinjma.A Kiara,ti si sigurno dosta starija od mene i tebe mama smatra odgovornijom,e pa mene moja ne smatra jer misli da će sve spasti na nju(briga).Jel to loše što ja želim imati životinje i pružiti im onakve uvjete kakve mogu?Jeli loše to što uopće volim životinje i želim se baviti njima?Je li loše to pružam svojim životinjama ikakvu njegu nego nikakvu?A je li loše to što ih volim kao svoju djecu i moja ljubav je prema njiima neizmjerna??
NE
Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.