Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

crno bijeli čupko je - Kiki - curica. Danas sam opet provjeravala. Nisam našla obilježja muškosti. Ben-Ten je dečko. (100%). Muškost obilježena obilno
. Vlasnica je poslušala savjet i razdvojila ih - ako nije kasno. Dobili su sijena, koje su, po njezinim riječima, smazali u hipu. Mislim da će Ben-Ten ići na kastraciju čim financije dozvole. Udomljavanje aktualno.
Ben -Ten ima 2 bijele točkice kod guze. sa svake strane po jednu. o čemu se radi? pokušala sam sliknuti, ali - ne ide.

fleshettes je napisao/la:Ako netko ima mail ili broj od bibike neka mi javi. Prijatelj bi ih uzeo oboje i nestrpljiv je
srecnoo
grrrr, ne mogu vidjeti pm. zečeki nisu još udomljeni. ja sam posrednik, ali, voljela bih da odu u dobre ruke. zato bih molila neke garancije. može me se dobiti na 099 250 38 61, a sutra (uz njezino dopuštenje) mogu dati i broj od vlasnice zecova. vlasnica nema baš iskustva, ali uistinu se trudi dati maximum.
vlasnica ovih slatkiša je Darinka Goluban, a možete ju dobiti na 098 138 44 27. sretno svima !

imamo kavez za posuditi, ali smo tek u subotu u Zagrebu, pa ako se ne snađete do tada ja ga dovezem 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.