Postao/la Viktorija » sub sij 02, 2010 16:32 pm
Da, on to samo zove drugacije, ali ima pravilan pristup koji se zasniva na izbegavanju antibiotika i uopste lekova (dok to ne postane neophodno). I meni je rekao da Luu dajem samo ananas i da ga hranim na silu, a ja sam, na osnovu dHarminih i jolandinih saveta, ubacila i terapiju koju su one preporucile.
Ponavljam, za one koji zive u Bgd-u i koji imaju zeke, "SPINA" je najbolja ordinacija koju sam ja videla, odnosno taj vet je najkorektniji i najopremljeniji.Ako neko otkrije boljeg, neka nam javi, ali sumnjam da ce se to desiti, uprkos gubitku od koga ne mogu da se oporavim i uprkos ljudima koji me vole i koji pokusavaju da mi skrenu paznju na druge teme, ali koji jedva uspevaju da zadrze suze kad su u mojoj blizini ili kad pricamo telefonom.
...A ja bih samo o njemu i pricala, iako su moji prijatelji divni ljudi i ima mnogo tema o kojima se sa njima moze pricati...
Zeko Simba, hvala sto si sa mnom podelila i to tuzno secanje. Kao sto znas, nije to uteha jer nas tudji bol ne moze utesiti, ali nas moze podsetiti da se to desavalo i desavace se, a mi moramo dalje...i sto pre krenemo, to bolje za nas...
Anci, Megi, lili.i - zao mi je sto sam vas rasplakala, ali ...ne moze se ovo drugacije...
megane, shvatam da je sve isto...Znas, kad iz naseg zivota odu dragi ljudi, ja se tesim kako bi oni bili srecni da ja budem srecna i da pamtim sve sto je bilo lepo...No, Lu bi bio srecan da se jos malo igra sa mnom, ali pocecu, kao dete, da verujem da postoji zecoraj i da je on tamo sreo mozda bas tvoju Miffy i da su sada srecni jer zecevi i treba da pripadaju zecevima, iako ih i mi zavolimo...
Kunic Leopold, dHarma, Sanjita, saglasna sam sa vama.
Poljubite svoje zeke i umesto mene, kojoj strasno strasno nedostaje ...znate ko...
...