UDRUGA - curica Melody - UDOMLJENA :-)

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

UDRUGA - curica Melody - UDOMLJENA :-)

PostPostao/la zeko Simba » sub sij 28, 2012 17:34 pm

Dobar dan, da vam se predstavim. Ja sam Melody, patuljasta sam kunica i imam 4 mjeseca. Do sada sam, kao i Nelly, živjela kod jedne cure koja se nije mogla dobro brinuti o nama, pa su nas uzeli na privremeno čuvanje kako bi nam našli dobar dom kod nekoga od vas.
Došla sam u novi prostor i moram svima dokazati da sam ja gazda, tako da puštam kuglice gdje stignem, a u svaki kut prostorije sam se popiškila jednom kako bi znali da sam ja odredila granice :)
Bila sam u jako maloj gajbi, taman da se legnem unutra, tako da me sada Simba pušta slobodnu, osim kada Nelly nije vani. Znate, obje smo cure pa se volimo posvađati i počupati kada se sretnemo :D a nijedna od nas nije sterilizirana, tako da iskre frcaju samo tako :)
Znatiželjna sam kao i svaki kunić i jako bi voljela biti kod nekoga tko me ne bi zatvarao, dosta nam je gajbi za čitav život :sad: a bilo bi super kada bi si našle životnog partnera :zekoo11:
Cno bijela sam sa malo smeđeg iza vrata i po jednoj (onoj bijeloj) prednoj šapici. Neodoljiva sam kada se dignem na zadnje nogice i pokažem svu ljepotu prednjih šapica, ali nisam se htjela tako slikati, zato sam se namjestila da vidite moj čudesan znam koji imam na lijevom boku, SImbi liči na glavu bika :nowink:
Uostalom, svo slikica pa zaključite sami :zeko3:

slika

slika

slika

slika
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

Re: UDRUGA - curica Melody

PostPostao/la altan » ned sij 29, 2012 23:03 pm

Ajme ova je za Jurinog Hefa..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la stupidcatt » pet vel 10, 2012 14:42 pm

Ei bok, zainteresiran sam za kunića. Prićala mi je cura jedna o njemu.

Jedino, spomenula je da ste u zagrebu za vikend, ja tad nisam nažalost :(
Jer bi mogo neki 2. dan ili nešto?
stupidcatt
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lady Stardust » pet vel 10, 2012 14:44 pm

Moze ona doci kod mene pa ju pokupis kad se vratis
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la stupidcatt » pet vel 10, 2012 21:56 pm

Joj ne znam još stvarno, razmišljam o mlađem zecu jer ovaj već ima svoje obićaje i sve hehe

Koliko je stara?
stupidcatt
Kunić
Kunić

PostPostao/la Alita » pet vel 10, 2012 22:05 pm

Pa piše ti u prvom postu, 4 mjeseca.
Alita
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zeko Simba » sub vel 11, 2012 10:05 am

Ovo je mladi zeko. Vjerojatno misliš na one male loptice po shopovima, ali i sam si napisao da si jednog kupio i da je na kraju uginuo. Ova curica je isto kupljena u pet shopu, ali srećom nije imala zdrastvenih problema. Dapače, vrlo lijepe kuglice ima, papa puuno sijena i stalno je aktivna :)

stupidcatt je napisao/la:Eto ok sam, volim životinje, starci baš i ne ... al sad studiram pa mogu ako želim ovdje hehe

Znaš da zeko živi 10 - 12 godina, nadam se da nećeš toliko studirati :D što će biti sa zekom nakon faksa? Da li si podstanar? Da li vlasnik stana zna za tvoju želju da nabaviš kunića? Nije se jednom desilo da zeko završi opet na udomljavanju jer vlasnik stana ne želi da se životinje drže u stanu.
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la sanjita » sub vel 11, 2012 12:32 pm

stupidcatt je napisao/la:..razmišljam o mlađem zecu jer ovaj već ima svoje obićaje i sve hehe...

Kad vec ovo spominjes a kaj ti nije bolje uzeti zeku koji vec ima svoje navike,koji zna gdje je wc,za kojim neces morat trcat kupit kuglice i mjenjat posteljinu svako malo za razliku od bebe koja tek uci sve to? :) ..ovo sad govorim ne nuzno vezano uz ovaj oglas nego onako s obzirom da su ovdje u udomljavanjima obicno malo stariji zekani,nisu bebe...to ne znaci ako vec ima svoje obicaje da ce te voljeti manje :)
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Ella-RI » sub vel 11, 2012 21:45 pm

stupidcatt je napisao/la:Joj ne znam još stvarno, razmišljam o mlađem zecu jer ovaj već ima svoje obićaje i sve hehe

Koliko je stara?

Mi smo udomili zeca starog 4 godine i nismo požalili! A 4 mj. pa to je beba...kakvi običaji... brzo će se naučiti na tebe bez brige. Oni iz peta jesu slatke malene loptice, (premalene) ali o njima neznaš baš ništa kada ju kupiš, a o ovom dobiješ i informacije što je puno lakše za novog vlasnika. Neprocijenjivo!
Ella-RI
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » ned vel 12, 2012 9:41 am

Očito ništa od ovoga, danas se ide za ZG, a nitko se nije oglasio po pitanju udomljavanja. Melody i dalje čeka nekoga tko će joj dati sve što zaslužuje
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la ina » pet ožu 16, 2012 9:31 am

Jel ova zekica udomljena?
29+1+1
ina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anby » pet ožu 16, 2012 9:34 am

Simba ih ima trenutno 7 kod sebe, tako da mislim da nije udomljena
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » sub ožu 17, 2012 6:44 am

Nije još udomljena, idemo na sterilizaciju uskoro, a onda će na oporavak kod moje prijateljice, pa ako mama padne na tu foru je udomljena i imati će dečka, a ako nije onda ćemo intenzivnije tražiti udomitelja :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Jura » sub ožu 17, 2012 16:19 pm

altan je napisao/la:Ajme ova je za Jurinog Hefa..

a nije da mu nije zapela za oko, ali gazde mu brane izlaske s maloljetnicama :nowink:

još se nismo odlučili na rezanje jajca, pa su dame još zabranjene. ipak svako malo pogledamo koju damu, pa možda jednom popustimo. ..da nije te kastracije već bi Hef imal tri zekanice, ali nekak mi je blesavo rezati u jajca kad je ovak dobrica i nema nikakvih problema. zecoplesari, ima društvo celi dan, stalno je slobodan i za one trenutke kad ga ulovi ima svog fokića kojeg sad zovemo fukić :D
Jura
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekosime » uto ožu 27, 2012 21:04 pm

pozz, ja sam sime i volio bi da mi postanes frendia... kako te mogu kontaktirat
zekosime
Kunić
Kunić

Sljedeća

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.