Postao/la ancica » ned srp 07, 2013 20:29 pm
Ako ikog ima i zna kako pomoci bila bi zahvalna. Znam da ima puno topika o zacepu al moram nesto poduzeti za svog Nobija. Prosli tjedan u cetvrtak je imao zacep, odmah smo isli u Bubu dobivao je terapiju i proslo je brzo. Nakon tog u ponedjeljak su radili korekciju kutnjaka i dobivao je antibiotike jos par dana nakon toga. Sve je bilo u redu, jeo je normalno, jako je bio aktivan. Medjutim u subotu se opet poceo ponasati kao da je lose i vidjela sam da ima plinove. Zvala sam Bubu i ponovo je dobio inekcije. Danas smo otisli ponovo da nastavi terapiju, Sasa je rekao da je trbuh dobar i nema plinova. Medjutim nece vise jesti nista. Danas je Alita dosla da ga hranimo na silu i pojeo je malo banane, marelice, popio je soka od ananasa i mrvicu celera. Ali ne zeli jesti sam, uzasno je letargican, samo lezi u kutu i ne mrda. Kad smo ga potjerale da trci izbacio je par kuglica ali sve je to lose. Inace se brzo oporavi nakon zacepa i odmah krene jest ali ovaj put je drugacije i vec pocinjem brinut jer znam da ne smije bit dugo bez hrane. Ima li itko ideju kaj da jos napravim? Sasa je rekao da dodjem sutra ponovo ako se stanje ne poboljsa.