:spava: znaci ako nema toga u dozi kao sto bi prije bilo, onda nema ni trosenja kalorija! a ne zele voziti orbitrek samnom, ja ih pitala
dapace kad ja pocnem to vrtit bongo obavezno pobjegne 
Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
:spava: znaci ako nema toga u dozi kao sto bi prije bilo, onda nema ni trosenja kalorija! a ne zele voziti orbitrek samnom, ja ih pitala
dapace kad ja pocnem to vrtit bongo obavezno pobjegne 

, a i u onoj snježnoj temi se vidi uz tekst kako je žicao grickalice
). Trči ko prije,al ko da se sve hvata na njega. Pa mislim,nemre se od trave i sjena tolko zdebljat
jer nemre tolko trave pojest da se tolko umasti

..da ne ispade da sam ja za tovljenje zekaca, jer nekako ispada da imamo buce
..ali kad ga pomislim staviti na neku dijetu, uvijek se sjetim Ladyine recenice koja kaze:"Bolje da je debel, moju Blixu je to spasilo nebrojeno puta". i ja stvarno mislim da je tak
*

tarra je napisao/la:Sad zamisli takvu bačvicu od bar četiri kile (i više) a dost mu je 3 i pol mišića kakve je imao prije
Probat ću ga sliknut da se bolje vidi
..a buckalice
..brijem da ja dodem tam kod tebe na livadu da bi stala i divila se koji sat vremena
*
pa te onak okruže i cijela ih je livada puna a nitko ne bi u podne rekao da ima ikoga

zekili je napisao/la:"Bolje da je debel, moju Blixu je to spasilo nebrojeno puta". i ja stvarno mislim da je tak
i dalje je na pojačanoj prehrani jer sijeno jede ako mu se jede, ako ne rađe će biti gladan, jedino sam ipak malo smanjila voće... ali inače u zdjelici uvijek ima hrane

,,obozava sjeno i povrce :d, trosi kada mu se da, znaci nekad je danima u odmoru, a onda je lud nekoliko dana
..mislim da si on to rasporedi..ali ipak najvise od svega voli..klopat 

Charlie je napisao/la:Jel ga puštate da pojede sve do kraja ili stalno punite zdjelicu?

koja je to fora?

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.