javljam se jer nesretnog srca tražim bolji dom za 3 godine staru vrlo umiljatu curicu. Nažalost naše su se životne okolnosti kao i mnogima iznenadno promijenile... Ne želim s tim opterećivati tekst, pa ću samo reći da ona nažalost više ne dobiva toliku količinu pažnje i slobode koliko zaslužuje. Zasad boravi dok nas nema doma na natkrivenom balkonu (veći dio vremena) jer za njezin kavez nema prostora u stanu u kojem smo, a dok smo tu slobodna je ići gdje god želi. Ne znam što ću kad dođe zima…Neki podaci o njoj...dakle ima 3 godine, sterilizirana je, zdrava ženskica teška oko 2 kg (patuljasta), crne boje dlake, ovnolika. Što se tiče njezine naravi, velika je maza i vrlo privržena. Svoju fazu isprobavanja granica je odavno prošla tako da sad mirno leži i na kabelima. Navikla je voziti se u autu jer je s nama svuda putovala. Živi uz psa tako da je i na njih navikla. Osim wc-a koji ima u gajbici, navikla je odlaziti u kupatilo na poseban wc. Odaziva se na kombinaciju kuckanja po parketu i dozivanja po imenu, ako je zove osoba koju voli. Otvaranje vrata od frižidera je siguran način da dotrči kao munja. U posljednje vrijeme jako je usamljena. Prilazi mi i želi da ju mazim, a ja jednostavno ne stižem. To nažalost nije samo privremena faza i vjerojatno će postajati sve gore. Ne zaslužuje takav život i zato molim ovim putem ako postoji netko tko ima iskustva sa zekanima, vremena, ljubavi i želje dijeliti svoj dom s jednom pahuljicom neka mi se javi. Ne želim nikoga uvrijediti, ali nisam spremna dati ju premladim osobama ili nekome tko nema adekvatne uvjete. Ona ima krov nad glavom, sigurnost i hranu. Ali nedostaje joj maženje, igra, veća sloboda i pozornost. Možda netko tko već ima dečkića koji bi se zaželio društva…bila bih presretna

Evo jedne slike snimljene kada je lutala vrtom u potrazi za zalogajem
Zaboravih, nalazimo se u Zagrebu. Ne bih ostavljala svoj broj telefona na netu tako da ukoliko ima netko tko bi želio udomiti ovu curicu slobodno mi posšaljite privatnu poruku.
Hvala