javljam se jer nesretnog srca tražim bolji dom za 3 godine staru vrlo umiljatu curicu. Nažalost naše su se životne okolnosti kao i mnogima iznenadno promijenile... Ne želim s tim opterećivati tekst, pa ću samo reći da ona nažalost više ne dobiva toliku količinu pažnje i slobode koliko zaslužuje. Zasad boravi dok nas nema doma na natkrivenom balkonu (veći dio vremena) jer za njezin kavez nema prostora u stanu u kojem smo, a dok smo tu slobodna je ići gdje god želi. Ne znam što ću kad dođe zima…Neki podaci o njoj...dakle ima 3 godine, sterilizirana je, zdrava ženskica teška oko 2 kg (patuljasta), crne boje dlake, ovnolika. Što se tiče njezine naravi, velika je maza i vrlo privržena. Svoju fazu isprobavanja granica je odavno prošla tako da sad mirno leži i na kabelima. Navikla je voziti se u autu jer je s nama svuda putovala. Živi uz psa tako da je i na njih navikla. Osim wc-a koji ima u gajbici, navikla je odlaziti u kupatilo na poseban wc. Odaziva se na kombinaciju kuckanja po parketu i dozivanja po imenu, ako je zove osoba koju voli. Otvaranje vrata od frižidera je siguran način da dotrči kao munja. U posljednje vrijeme jako je usamljena. Prilazi mi i želi da ju mazim, a ja jednostavno ne stižem. To nažalost nije samo privremena faza i vjerojatno će postajati sve gore. Ne zaslužuje takav život i zato molim ovim putem ako postoji netko tko ima iskustva sa zekanima, vremena, ljubavi i želje dijeliti svoj dom s jednom pahuljicom neka mi se javi. Ne želim nikoga uvrijediti, ali nisam spremna dati ju premladim osobama ili nekome tko nema adekvatne uvjete. Ona ima krov nad glavom, sigurnost i hranu. Ali nedostaje joj maženje, igra, veća sloboda i pozornost. Možda netko tko već ima dečkića koji bi se zaželio društva…bila bih presretna

Evo jedne slike snimljene kada je lutala vrtom u potrazi za zalogajem
Zaboravih, nalazimo se u Zagrebu. Ne bih ostavljala svoj broj telefona na netu tako da ukoliko ima netko tko bi želio udomiti ovu curicu slobodno mi posšaljite privatnu poruku.
Hvala

..drzimo fige

baš je lijepa

bas mi je zao sto je moras dati
zelim joj srecu