Osijek može, i Split i Zadar isto. I ako nema nikog za: S. Brod, Karlovac, Čakovec, Varaždin, Sisak, Zaprešić, Pula (Rijeka znam da je dobro pokrivena )
Možemo svratiti popodne do tebe to pokupiti, javi SMS-om ako odgovara.. i kada..
Da napomenem : ići će malo sporije, jer to radim uz posao , nadam se da nije problem
moj paketić je jučer stigao. danas sam dala određeni dio letaka u našu veterinarsku stanicu i vetrinari su oduševljeni.
rekli su da kad god budem imala tih letaka i kad se bude štampalo za neke druge bolesti ili bilo što drugo neka samo donesem
super sto je pozitivna povratna informacija od veterinara - to moze puno pomoci jer i ljudi koji ne znaju za nas - obratiti ce se njima - a oni imaju letak i super
Ja bih nekoliko tih letaka,pa da dam u ove veterinarske ambulante i shopove u mom kvartu.
Još javim na PM adresu,pa ako mi možeš,Lady,poslati poštom.
Hvala.
Danas sam ih dala u veta,svidili su im se jako,rekli su da je super jer kunići su ''novi''ljubimci u hrv.pa ljudi nemaju pojma o njima,tako da ce pomoc
Evo stavila letke u pet shop u Sigetu..prvo me zena malo zbunjeno gledala jer smo frendica i ja djelovale kao Jehovini svjedoci..al rekla je da je ok..
Ja sam skroz zaboravila javit reakcije ljudi u Karlovcu. U pet shopovima su bili oduševljeni, ispitivali me o Udruzi, o Zecovima, ma o svemu. I onda mi preporuče neku veterinarku da odnesem i do nje letke jer znaju da je već liječila kuniće. I dođem ja tamo, a tamo neki tip (mislim njezin tehničar), onak bahat i arogantan. Ja ispričam priču i on onak s podsmjehom reče "Ajd, daj jedan. Nek ljudi čitkaraju dok čekaju, ak ih to uopće zanima." A kladim se da on nema pojma ni kaj je to začep.