Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

uz svu frku danas koju sam imala, morala sam joj da ti i prvu injekciju
grozota, ali čini mi se da je sve završilo POD kožom
danas je dosta jela, uglavnom zelenog, ali sa puno više entuzijazma neko zadnjih dana. omaknulo joj se i par peleta, ali kuglice su mizerne. oko je još uvijek izbočeno, ali barem nije crveno. živahna mi je danas. nadam se da će joj to proći i da nije samo kratkotrajan efekt lijekova u pitanju 

Puffin je napisao/la:... danas je dosta jela, uglavnom zelenog, ali sa puno više entuzijazma neko zadnjih dana. omaknulo joj se i par peleta, ali kuglice su mizerne...
Koliko šprica si dobila?

dobila je sarmu od pola linexa i blitve, pa mrkve, radiča i malo peršina. par peleta je gricnula. trebate me vidjeti kak joj dajem da jede...neki dan nije htjela ništa što sam joj nudila, pa je imala fazu da neće zeleno, nego samo crveni radič, pa opet ništa. zatim zuji po kuhinji i vidim da traži neku klopu ali ignorira pelete i sijeno. onda sam fino čopila vrećicu sa 6 vrsta zelenog i stavila pred nju nek si bira. prefriganka mala
učinilo mi se jučer da ju je jako smetalo ako bi je taknula kraj oka, a danas nije protestirala, i koliko primjećujem, još uvijek normalno vidi na to okeco.
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.