zašto ju ne vole ?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

zašto ju ne vole ?

PostPostao/la bibika » ned ruj 25, 2011 20:56 pm

imam 5 zecova : 3 cure i 2 dečka. Pika je ostala sama a ostali je napadaju. uglavnom je u gajbi, a sad sam ju stavila u ogradicu i na dvorište, kako bi bila vani i u bar nekakvom kontaktu sa svojom vrstom. ostale beštije se zalijeću u ogradu (!) i mislim da bi ju počupale da mogu. zašto su takvi prema njoj ? nekako mi se čini da su ta stvorenja dosta besćutna kad nanjuše da je netko ranjiv. imam osjećaj da je to neprijateljstvo počelo kad joj se prvi puta pojavio apces (koji smo u međuvremenu liječili). imate li iskustva sa takvim situacijama ?
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Re: zašto ju ne vole ?

PostPostao/la bibika » pon lis 31, 2011 2:08 am

:hm: ovo je strašno ! više nikad neću Piku puštati s ostalim zecovima. Da nisam uskočila, mislim da bi ju ubili. Pa nisu normalni ! Što se događa ?
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la altan » pon lis 31, 2011 14:20 pm

ne znam ni zasto pokusavas..naravno da je normalno da zivotinje napadaju ranjivu jedinku..jedino se ljudi brinu za bolesne i ranjive..u zivotinjskom svijetu to znaci ugrozavanje citave skupine i vrste..ti se fino sama brini za nju jer ona nema nista od takvog druzenja sa svojom vrstom
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Jura » pon lis 31, 2011 15:00 pm

kaj ne bi i ona mogla dobiti svog para. ...nekak nije fer da su ovi u paru, a ona sama :sad:
Jura
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la bibika » uto sij 03, 2012 6:03 am

:sad: Pikica je bila sa Darkom (rexićem), koji je prerano otišao iza duge, potom sam još 2 x udomljavala zeckove za nju, i svaki puta su maleni vrlo brzo odlazili. odustala sam (barem na jedno dulje vrijeme).
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la mirta » uto sij 03, 2012 10:22 am

kako otišli? :sad:
mirta
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Marija123 » uto sij 03, 2012 11:01 am

a nažalost,mislim da se neće ništa promijeniti nabolje dok i ona ne dobije svojeg para.sama životinja je slabija i ranjivija prema drugima (jer su drugi u paru).-to znaš i sama.može biti samo gore.sama se brini za nju i pusti je u drugu prostoriju.njoj malo više posveti pozornosti,jer je ona sama,oni u paru.oni imaju više nježnosti i zabave,a ona je mala.moja bi bijelka dobila par da je sterilizirana,no nažalost nije,pa je i ona sama,no ona je jedina pa ima dosta pažnje od mene.no inače su zečevi društvene životinje i nisu u potpunosti sretni dok nemaju svoj par.iznijela sam svoje mišljenje,no nisam ni ja nešto iskusna.
Bijelka - R.I.P. ljubavi
Marija123
Zekonja
Zekonja

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan