Mali problemčić

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Mali problemčić

PostPostao/la laura_sb » pet srp 22, 2011 22:08 pm

Ako tema nije dobro smještena, premjestite ju...nemam pojma gdje bi ovo trebalo ići...

Daklem moja Lilly zapišava sve po redu i uopće mi to ne smeta. Samo, počela je piškiti crveno neki dan, što također nije problem. Daklem problem je u tome što mi je dobrano zapišala zid i sve su ostale fleke i nemam pojma kako to skinuti. Zid je friško okrečen prije koji mjesec i stvarno mi je krivo što je tako zaprljano... sigurna sam da je barem netko imao ovakvu situaciju pa dal je moguće to ičime skinuti a da ne izgleda još gore? ;D
laura_sb
Kunić
Kunić

Re: Mali problemčić

PostPostao/la zeko Simba » ned srp 24, 2011 13:42 pm

Na žalost nema nekog sredstva koje skida sasvim fleke sa zida. Pokušaj našpricati sa alkoholnim octom, pa poslije vodom. Jesi razmisljala o sterilizaciji?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la laura_sb » ned srp 24, 2011 23:02 pm

Jesam, ali nažalost trenutno nemam financijske mogućnosti za sterilizaciju.

Nadam se skorom zaposlenju i prvom prilikom ću obaviti to...hvala ti na odgovoru
laura_sb
Kunić
Kunić

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » pon srp 25, 2011 12:11 pm

Probaj sa cilit bang. Meni je pomoglo da skinem bijele fleke sa parketa...ali moraš doooooooobro isprati da slučajno ne bi polizala :zeko8:
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7 ... re=related
Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan