Joj kod mene je bilo proteklu godinu svega od malih beba do NESTAJANJA zečeva itd..
Pa da počnem s pričom!
Svi se sjećate zečice Pute i njenog sina Rokija.
Puta
Roky
E pa onda se sjećate da je Puta imala okot! Ja mislim da se svi sjećaju ove slike!
Onda bilo je tu i udomljavanja zečice koju je netko ostavio na livadi u kvartu. Kaja
To je još bilo dok sam bio na forumu e pa pred nama je cijelo ljeto bilo i priča je dobila nastavak.

Putinih pet mališana s gornje slike je udomljeno u super obitelji i fakat im je predobro. Kaja je isto dobila svoju novu obitelj, ali i Puta i Kaja su preko ljeta imale okot kod mene. E pa priča ide dalje....
Ja bio na moru u 5 mj. i stara se brine za zečeve (to nije nikako dobro) dođe joj frendica s klincem i naravno stara pusti klinca bez nadzora kod zečeva (kao samo će on njih gledati). E pa moš si misliti klinac ih je sve pustio iz kaveza (još su tu bili i ovih 5 s gornje slike)! U sobi je bilo pušteno zajedno 8 zečeve,a jedan od njih je bio i Roky (mužjak sin od Pute iz prvog legla) i možete si misliti kaj je bilo. Vani 2 zečice spremne na parenje Puta i Kaja (koje se inače nisu podnosile). I naravno došlo je do parenja i tučnjave između Kaje i Pute! Ja sam htio staru ubiti!!!!!!
I dobro kaj sad,ali parili se majka i sin!! Odmah smo udomili svih 5 mališana iz 2 legla i spremamo se mi na 3 leglo i to 2 zečice trudne. Puta je okotila 4, Kaja 1 mlado.Od Pute je uginulo 3 (vjerojatno zbog srodstva),a Kajin je ostao živ. Kaja nije htjela dojiti svoje mlado pa smo ga podmetnuli Puti i bez problema ga je dojila.Od Pute mali isti Roky boja ,lavljaglava,a od Kaje potpuno bijeli. Udomim ja Kaju i odem ja opet na more u 7 mj. i opet stara napravi sr..... Puta je bila u kavezu s mladima ,a Rokija je stara odnjela malo van na travu i pustila. Naravno nije ga mogla uhvatiti tako da je ostao cijelu noć vani i NESTAO. Ja se vratio s mora pretražio cijelo susjedstvo i ništa. Niti jednog traga.

Kajinu curicu sam udomio,a Putin sin je ostao i zove se KAN.
Evo jedne slikice dok su još bili mali.
Sada Kan ima 6 mj. i veliki je narastao.
I to vam je bilo burno ljeto kod mene.
Nažalost fotoaparat je potrgan pa s novim slikama morate malo pričekati.