preslatki su 
Moderatori/ce: zeko_peko, Lela
preslatki su 

,slatke barikade

Lu-Lu je napisao/la:Oni su preslatki![]()
,slatke barikade
![]()
inace kod mene ni jedno ni drugo ne ferma uopste igracke naravno ako kazemo da tepih i poneka maica na kojoj lezi dok ih drzim u krilu ne spada u igracke
kad malo bolje razmslim, od njegovih kreacija bi mogla izlozbu napravit, tko zna mozda bi nesto i ušparali 

Anby je napisao/la:Lu-Lu je napisao/la:Oni su preslatki![]()
,slatke barikade
![]()
inace kod mene ni jedno ni drugo ne ferma uopste igracke naravno ako kazemo da tepih i poneka maica na kojoj lezi dok ih drzim u krilu ne spada u igracke
Toby strasno voli kopat, trenutno se svezo mojih papuča... morat cu ih slikat da pokazem njegovu kreacijukad malo bolje razmslim, od njegovih kreacija bi mogla izlozbu napravit, tko zna mozda bi nesto i ušparali
Inace moji su samo zainteresovani za maice i poneku prostirku 

Linjaju se strasno, pogotovo Anđa, non stop joj cupkam podbradak i guzu...

ivana je napisao/la:pa baš su falili ovi zecovi

Bijou je napisao/la:Lijepi zecovi! Jel' ovo bila rođendanska torta ili svaki dan ovako ručaju?
pravu zecotortu nismo stigli napraviti jer mi je taj dan bilo vjencanje
ali ovaj vikend cemo to nas troje proslaviti kak treba
i da, inace imaju ovakve ruckove ili vecere, svaki dan jedan obrok je od povrca 

Anđa uvik mora ugazit u zdjelu, mrcina moja 

ustvari hocu da ti cestitam ako je tvoje vencanje bilo u pitanju
Inace tvoje sarene zecove mi puno puno puno poljubi

u kojem je Toby trebao biti buket, ali buduci da je vanka bilo -2 stupnja, predomislila sam se u zadnji tren i nisam ga vodila pa sam sat vremena prije ceremonije otisla u cvjecaru trazit da mi naprave neki buketic kojeg sam naknadno zaboravila uopće držat u ruci

Anby je napisao/la:hvala
ma moje vjenčanjeu kojem je Toby trebao biti buket, ali buduci da je vanka bilo -2 stupnja, predomislila sam se u zadnji tren i nisam ga vodila pa sam sat vremena prije ceremonije otisla u cvjecaru trazit da mi naprave neki buketic kojeg sam naknadno zaboravila uopće držat u ruci
![]()
al sam zato poslije dovukla fotografe i poslikala se sa zooloskim vrtom, bilo je svega, kunica, pasa...

Natrag na Slike, filmići, priče...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.