imam par pitanja u vezi kunica posto sam ipak pocetnik u vezi njih

, na koje nisam nasla odg citajuc po forumu i sl..posto mi zeko stize u petak, a ima tek 6 tj zelim da mu bude lijepo i ugodno kod mene
evo tih par pitanja =)
1. napravila sam kunicu homemade gajbu, i dole je na dnu gajbe laminat, citala sam da piljevina ak se stavi na dno, da ce biti nereda, a posto je mali, ne zelim stavljati slamu po dnu, jer sigurno nece iz prve naucit piskiti u wc, pa onda nebi htjela da mi smrdi u sobi zbog tog, pa onda sta da najbolje stavim dole na dno?
2. na stranici zecovi za neznalice procitala sam, da kad se dobije zec da se ne pusta 3 dana bar iz gajbe tak da se on upozna sa svojom novom okolinom, al' opet nekima ste ak se ne varam pisali da ih mogu odma pustit iz gajbe cim ih dobiju, a i ja kad sam bila kod zene koja ih drzi, ona ih ima pustene,sta onda jel ga smijem odma prvi dan pustiti van iz gajbe i jel ga smijem dati drugima prvih dana da ga nose u rukama?
3. i posto sam takoder procitala da se ne smije drzat kod radijatora, zanima me jel bar moze biti ona kraca strana gajbe biti do cjevi od radijatora, a ostatak gajbe nije prislonjen na radijator, nego je pokraj radijatora, jel to isto smeta, ili trebam maknut ipak gajbu od tamo?