Ovdje možete iznositi svoje komentare, kritike, pohvale i prijedloge te pročitati svježe obavijesti ;D
Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini
Postao/la zeko Simba » uto ruj 07, 2010 10:11 am
Dobro došla, da li možeš slikicu staviti da vidimo kako to izgleda? Može biti da ima nametnike neke, počevši od buhe, pa do grinja ili su možda gljivice. Svakako da je to svrbi i ona se češe, pa se i tako razgrebala. To joj smeta, ali ne trebas panicariti. Rijesiti ce se to, a do petka joj ne bi trebalo biti nista. Otkuda si? Kojem veterinaru ides?
43 i 23
-
zeko Simba
- Moderator

-
-
Postao/la Dubica » sri ruj 08, 2010 21:27 pm
zeko Simba je napisao/la:Dobro došla, da li možeš slikicu staviti da vidimo kako to izgleda? Može biti da ima nametnike neke, počevši od buhe, pa do grinja ili su možda gljivice. Svakako da je to svrbi i ona se češe, pa se i tako razgrebala. To joj smeta, ali ne trebas panicariti. Rijesiti ce se to, a do petka joj ne bi trebalo biti nista. Otkuda si? Kojem veterinaru ides?
Na žalost ne mogu staviti slikcu jer nemam digitalni aparat...usput,hvala na dobrodošlici.Iz Karlovca sam i idem kod dr Nine,divna je.
Bila sam prošli petak kod nje.Tada je rekla da ne vidi da to nešto je i da bi trebalo biti nekog problema,ali da pratim.Mislim da joj je malo više otpalo dlake,tako da ću otići do nje da vidi.Hvala
-
Dubica
- Kunić

-
Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.