Sto su sve pojeli?

Šega, šala, pošalica, komika..vezano ISKLJUČIVO uz zekače:D

Moderator/ica: vini

Sto su sve pojeli?

PostPostao/la Ledolina » ned ožu 16, 2008 14:31 pm

Ovdje napisite sto su sve vasi zecovi pojeli a da im se nije trebalo naci na meniu :D

Npr. Jurka je pojela komad slanine kojim sam joj namazala ogradicu od kaveza da ne grize. :blush:

Prije par dana mi je jedna vlasnica zekana rekla da joj zeko stalno pokusava piti macino mlijeko i da je sa stola pojeo komad hrenovke.

Sad vi.. ;D
Zadnja izmjena: Ledolina; ned ožu 16, 2008 16:08 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
slika[url=http://ticker.7910.org/eng][img]
Ledolina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Josipa & Sanja » ned ožu 16, 2008 15:25 pm

Jel' se broje komadići papira, papirnatih maramica i vrećica? Djelovi deka koje redovito gricka... Gricka i majice... :nowink:
Josipa & Sanja
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Ledolina » ned ožu 16, 2008 16:07 pm

Josipa & Sanja je napisao/la:Jel' se broje komadići papira, papirnatih maramica i vrećica? Djelovi deka koje redovito gricka... Gricka i majice... :nowink:

Sve se broji ;D
slika[url=http://ticker.7910.org/eng][img]
Ledolina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Tena » ned ožu 16, 2008 17:45 pm

trenutocno su na prvoj liniji moje predivne crvene zavijese. uglavnom ih pomalo gricka ali kad ima srece, izvuce koji konac pa trciiiiiii s njim i para rubove, radosti li! :D
tak mi treba kad imam zavijese do poda :P
Tena
Zečić
Zečić

PostPostao/la tina_sb21 » ned ožu 16, 2008 18:10 pm

Pravila sam generalku jučer i šta nađem iz stolića :ljut: ....pojedene žice od kazetefona i ne samo to nego je skroz i presjeko mi zvučnike :ljut: ...a da ne govorim da je popapo i dva punjača ali nije moj nego od dragoga :P onda mi je skroz načeo kablove od Max-tv-a od dvd-a od tv-a od komjutera od zvučnika od printera a zavjesa hm..počeo ju je tek obrađivati :belj: a malecka za sada nije ni jednu štetu napravila..baš je anđeo :D ;D ;D
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la talma » pon ožu 17, 2008 14:01 pm

Meni također nije više niti jedan kabel čitav,a da ne pričam o zavjesama i tepihu- to su več prave dekoracije u svakakvim oblicima :P Ali sad sam im nabavila tonu igračkica tak da su malo stali s grižnjom stvari :micika:
talma
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la samsara » pon ožu 17, 2008 14:56 pm

zica od telefona, zica od zvucnika, zica od antene, tepih, dekicu, vlastitu kucicu, zid, plahtu na krevetu, vise mojih majica (jednu caki i simetricno), racun za struju...ima toga jos, a i stalno su u nekim pokusajima nesto novo probati
samsara
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » pon ožu 17, 2008 15:09 pm

Kabel od interneta 7x...moram priznat da nemam s njom problema sto se tice grickanja al brate mili bas me namucila sa tim internetom...pa stavili zastitu i na onom malom dijelicu kabela nezasticenom pregrize ga,pa krpaj,spajaj zice,dokle ide ide,kad vise nedje opet u obliznji ducan istim ljudima pred oci,mislili su negdje da doma instaliram pitaj boga sta sa tolikim zicama...ma katastrofa,vjerojatno joj se svidjalo kaj je tanki i laki za gricnut pa ajde zasto ne :lud: ...sad je sakriven kak spada i poljepljen svim mogucim za zidove pa je i taj problem rijesen :P
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Tena » pon ožu 17, 2008 15:13 pm

otisao prvi kabel, punjac od mobitela. Bio je zalijepljen ispod stola, ali je selotejp popustio, a haso uhvatio priliku. RIP za kabel, dobro mi je sluzio :D
Tena
Zečić
Zečić

PostPostao/la Josipa & Sanja » pet ožu 21, 2008 0:10 am

E zaboravila sam popapao nam je žice od zvučnika, miša, tipkovnice, a u zadnje vrijeme je počeo skakati na krevete i tamaniti plahte! Okrenem glavu na tren i pronađem rupetinu nasred! :nowink: Zlo malo!
Josipa & Sanja
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la kikitab » uto tra 01, 2008 21:55 pm

Moj Micko je danas krenuo da jede kabl od fotoaparata ali sam ga na vreme sprecila.Uvek mi je na oku tako da nema sanse nesto da unisti,mali glodar. :kekmig:
Ako ste spremni da stavite na kocku citav svoj zivot,dobicete natrag novi,cist kao suza i postacete zaista slobodni.
kikitab
Zečić
Zečić

PostPostao/la ja i moj debeli zec » uto tra 01, 2008 22:09 pm

nekoliko slusalica, tepih, plahta, hlace, trenirka, njegova dekica, njegov rucnik, njegov plisanac, mobitel mi pokusava ili izgrist ili bacit neznam, zica od interneta, zica od struje, zid, skripte iz trgovačkog prava, vrata, zica od kaveza, zdjelica je izgrizena iiiiiiii mislim da je to to. ;D

ah andelcic moj mali :D
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Charlie » uto tra 01, 2008 22:17 pm

Charlie: slušalice, deke, kaputi, majice, žniranci, 2 punjača, bilježnice, knjige, tepisi, nagrizao žicu od lampe

Grga: štokovi i zidovi
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la tonino » uto tra 01, 2008 22:55 pm

2 punjača, kabel od printera, kabel od skenera, kabel od tv-a, otkinuo tapetu, grickao moje grafove s kojima sam se mučila cijeli vikend pa ih morala radit ponovno, posteljinu (više komada), novu trenirku, stare trenirke, otkinuo komad japanke, svoje traperice na kojima je obožavao spavati, svoja 2 jastuka i za kraj nagrizao kabel od noćne lampice pa sam umjesto žarulje skoro zasvijetlila ja. :lud:
tonino
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kiara » sri tra 02, 2008 8:00 am

dva punjača, miš je bio u tri dijela, lampice od bora,laminat, gipsane ploče, i neš malo staklene vune(jer je otrovna,pa smo je brzo maknuli),stiropor, papire, moju knjigu iz fiz. da ga se uvijek sjetim :D ...to su sve napravili Kiara i Zeusy :) ...Niky je sunčeko :)
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Sljedeća

Natrag na Zekina Rupa

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan