zeko Simba je napisao/la:Grozno. Potražite vlasnika pet shopa i pokušajte s njim popričati
Simba, to je isti pet shop iz kojeg sam ja izvukla moju Bjanku sa bebama od 10 dana... Nema sa njima razgovora. Ako se secas tema je bila o njima cela, tada smo hteli da ih prijavimo. Medjutim to su neke krupne zverke kojima ne mozes nista, u nasoj drzavi na zalost dosta takvih ima.
Nema pojma, kada je Bjanka bila tamo sa bebama, kupila sam kavez i dala im da je stave u njega (jer prvo nisu hteli da je prodaju), nisu hteli, ubedjivali me da oni znaju sa zecevima, nasli kvazi prodavacicu koja "sve zna" i koja je jako arogantna, ne drze samo u tako groznim uslovima zeceve vec sve zivotinje. Ne znam da li sada imaju majmune tacnije, orangutana ,al itada su imali.
Prljavo je grozno i nikakvo.
Od kada je bilo to sve sa Bjankom, otisla sam tamo jos mozda dva puta za dve i po podine i nisam vise zelela da idem niti da kupujem hranu niti bilo sta drugo jer stvarno ne znas kud i sta da radis kada im ne mozes nista, drzava je tako jadna i bedna zbog krize i milion drugih katastrofalnih stvari (pocev od zdravsva sto je meni poznato a da ne pricam o svemu drugom) da bi se iko bavio time.
Jadno i bedno, nemam sta drugo reci.
Nema razgovora sa vlasnikom osim da se otkupi zec, tako je bilo sa Bjankom. Ona je bila bolesna kao i bebe. Mislila sam da neko jos pokusa da sa njima pregovara oko toga da ga premeste u bolji kavez, eto ja bih obezbedila i hranu i sve sto treba, samo da neko to preuzme na sebe i ode tamo. Ja zaista ne mogu.
MOgu i pregovarati, ali samo ako se neko prihvati odgovornosti oko zeke.
Do sada je to sve padalo na mene, mogla sam kolko toliko dovoditi zeke kuci, to sada vise ne mogu.
Ko moze, ko hoce biti privremeni udomitelj neka se javi !!!
Uvek se do sada pitalo da NEKO to uradi, a taj NEKO sam uvek bila ja.
MOlim da sada bude jos tih koji vole zekane i hoce da se zrtvuju za njih.