Najprije smo mislili da je začep i cijeli dan smo to pokušavali riješiti sami, ali kako to nije davalo rezultata nazvali smo u Bubu i odmah smo otišli k njima. Odmah je dobio 3 injekcije za liječenje začepa, ali smo dobili i uputnicu za Veterinu za rtg.
Da je to ''samo'' začep palo je sve u vodu kada su donijeli prve rtg snimke i doktori su ostali zatečeni. Poslali su nas na još jedno dodatno rtg snimanje i na ultrazvuk. Pronađena su 3 kamenca, jedan u svakom bubregu i jedan u mokraćovodu. I da je sve samo stalo na tome možda bi mu i bilo spasa, ali jedan bubreg je u potpunosti prestao funkcionirati i bio je 4 puta veći od drugog bubrega (za koji su mi na kirurgiji rekli da se smanjio)...
Sve je to sada nevažno. Isplakala sam more suza, pitam se gdje sam pogriješila i zašto nije pokazivao nikakve simtopme ako se sve to događalo kroz nekoliko mjeseci...
Njega više nema, a bio mi je sve.
Punih 5 godina spavao je na mom jastuku, igrao sa mnom lovice. Uvlačio mi se pod pokrivač...ljubio me kad sam plakala...A sada ga nema....
Fidelio, ljubavi moja. Volim te - uvijek i zauvijek. I nakon 5 dana nisam imala snage ući u našu sobu i užasavam se trenutka kada legnem u krevet, a tebe nigdje da me škakljaš brkovima, da bacaš zdjelicu po sobi i protestiraš jer si gladan.....
Bio si moje sunce, moja sreća. Volim te.
Nadam se da si sada na mnogo boljem mjestu....
volim te