Pa dobro, ne bas upravo, ali to je bilo pred 3 dana, ja sam se nagnula nad kavez i skuzila sam da je “on“ pocupao brdo dlake, a onda sam skuzila da se nesto mice.citala sam sve o tome kako se brinuti itd. ali me zanima vas savijet. Imam 2 kunica, jedng starog 2 god. i tog koji se okunio koji je star 7mj. i mislili smo da su obadva muska. inace nisu skupa u gajbi ali su zajedno vani. Oboje su patuljasti kunici slicne tezine i muskog smo odstranili iz blizine zenke. Zanima me treba li zenka ici van dok su mladi jos tako mali, muzjak isto ne ide van nego ga samo secemo na povodniku po dvoristu.Imamo u vidu i kastraciju, ali jos se premisljamo, vidjet cemo. Zanima me, ako ga ne kastriramo, hoce li im tesko pasti da vise ne budu skupa? i citala sam nesto da male treba odvojiti muske od zenskih nakon sto navrse dva mjeseca da se ne oplode medusobno, je li to istina? I sto da napravim s njima, jedan ide prijatejici i znam da ide u dobre ruke, ali sto s ostala 4, da dam oglas ovdje i kako da prepoznam idu li u dobre ruke? I ako ih budem odvajala, mislila sam uzeti 4 kutije i svakoga staviti u jednu jer ja bas i nisam neki expert u prepoznavanju spola, za zenku su mi rekli da je musko i ja sam provjerila i zakljucila da je to tocno, tako da mislite li da je ok drzati i h svakog u velikoj kutiji sa svim potrebnim samo par dana, dok ih neko ne udomi? Ako neko zna neke dobre stranice molim vas nek linka. znam sve o prehrani mame, ima brdo vode, hrane, sjena, i jabuke uvijek na raspolaganju. Molim vas neke slike kko bi mladi trebali izgledati s odredenim brojem dana. Hvala svima i ako se netko jos sjeti necega, molim vas recite, nemogu se vise sjetit niceg pametnog za pitat.