Mixazeko je napisao/la:Koliko je stara
Izvinjavam se na duplom postu.
5 - 6 meseci. >.<
Moderator/ica: Lady Stardust
Mixazeko je napisao/la:Koliko je stara
Daksje napisao/la:Napravicemo joj, ovo smo dobili od komsije, a i dalje stoji polemika o pravljenju velikog kaveza. Mrezu planiram da menjam, a i samim tim gornji deo da prosirim.
Pustam ja nju i vise, 4 sata najmanje. Pustena je kad god sam kuci.
Mixazeko je napisao/la:Klio nisi me razumela bas najbolje sta sam hteo da kazem. Nisam ja rekao da zeke koje zive u losim uslovima zive duze i bolje.
Klio je napisao/la:Mixazeko je napisao/la:Klio nisi me razumela bas najbolje sta sam hteo da kazem. Nisam ja rekao da zeke koje zive u losim uslovima zive duze i bolje.
Nisi ti rekao,nisam tebe ni citirala sve, to su moje reci i ne bas tako, nego da ima zeceva koji zive u losim uslovima a zive duze i ne obolevaju kao nasi...
altan je napisao/la:ta ogradica je dosta losa..jer ju zeko moze podici, pomaknuti i preskociti..bolje neki kavez..kad nas u pet centru ima za kupit po prihvatljivoj cijeni tako da vjerujem da ima i u Srbiji..evo ovako izgleda ok kavez http://www.pet-centar.hr/detalji_proizv ... cm.aspx..i dimezije 102x55x42 su cisto dovoljne za jednog zeku..nemojte molim vas pretjerivat..kada te starci uzdrzavaju ne mozes izmisljat kerefeke..cura je rekla da zeku pusta minimalno 4 sata i to je poprilicno ok, jer to znaci da je zeka pusten i duze..zastitu za kablove svakako preporucjujem..to nije neka skupa investicija, a vjerujem da bi i roditelji bili sretniji da kablovi ostanu citavi
Anby je napisao/la:dok se kupi ploča, pa zica, pa linoleum, pa ovo pa ono, pa se plate ruke majstora i tako dalje... vjerujte mi - kostace vas kisu isusovu!
Anby je napisao/la:dok se kupi ploča, pa zica, pa linoleum, pa ovo pa ono, pa se plate ruke majstora i tako dalje... vjerujte mi - kostace vas kisu isusovu!
Anby je napisao/la:Anby je napisao/la:dok se kupi ploča, pa zica, pa linoleum, pa ovo pa ono, pa se plate ruke majstora i tako dalje... vjerujte mi - kostace vas kisu isusovu!
Moj predlog ti je kupovni kaveziz puno razloga, procitaj moj post na 4 strani
ma ne drzim ja svoje zekane uopce zatvorene, tako da im ne treba kavezkucica je vise njihov kutak u kojem im stoji voda, sijeno i njihov nered
Daks je rekla da je napravljen jedan kavez, a da se veci radi... ako vec se trosi na to, onda je jednostavnije uzet ovakvu kucicu, u kojoj zeko moze i skakat, nego trosit na pravljenje kaveza koji em sto je ruzan em sto zeko nemoze nista osim dic se i leci...
nevidim sta je toliko skupo u tisucu kuna za ovoliko veliku kucicu, pa veliki kavez za kunica kosta i vise od tisucu kuna, barem one sta sam ja vidila u Hrvatskoj
Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.