baš mi je drago da si se javila.. mislim da i curice naskakuju.. mi sa 2 muškića nemamo to iskustvo
vani stalno piški, ali je prasac u svojoj kućici jako uredan.. skoro sve obavlja samo u wc-iću

stvarno je umiljat i sladak.. većinu dana radim pa ga ne stignem učiti da ne piški vani, a mama ga pusti.. kaže ona da je dobar
što se tiče imena.. da budem iskrena kada si mi preko tel rekla ime odmah sam počela smišljati drugo ime

ali kad sam ga vidjela baš je pravi jimmy.. s tim su se i ostalo ukućani odmah složili..
nogice se popravljaju, kremica pomaže.. a moramo se pohvaliti da smo 10dkg skinuli

njoj podbradak služi kao jastuk
ako je curica i ima 7 mj, a nino je muškić od 3-4 godine da li ih se može spojiti.. nakon kastracije(sterilizacije) naravno.. nino dođe kod nje kad je ona zatvorena i skače oko kučice, baca se, čuva ju.. a nekad ko siroče sjedi, a ona razvaljene gleda na drugu stranu.. čim je došla ju je osjetio i zaletavao se na vrata da bi izašao iz sobe.. 1. dan je bio ekstra živahan i stalno u pokretu iako većinu vremena samo spava..
čudi me da jimmy uopće ne traži van.. sretna je i kad je zatvorena.. iako ne da ima kućicu nego hotel.. zbilja velika kućica.. nino kad je kod nas došao odmah je zahtjevao da stalno bude otvoren.. izgrizao je cijelu rešetkicu.. čim uhvatim vremena ih poslikam.. malo pričamo o njoj u ženskom, malo u muškom rodu iako mislimo da je tetica