rabbit proof kauč - help

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

PostPostao/la anci » pon stu 10, 2008 19:45 pm

zekica_poopy je napisao/la:a strasno su svojeglava bica i strasno je kako znaju razlikovati dobro od loseg ali cim se okrenes probat ce te nasamariti :)

jucer se decko iscudjavao na koje sve nacine je bongo pokusao doci "kradom" do jabuka ;D

mali offtopic:

malo djubrence je skuzilo da u spajzi na podu je gajba s jabukama. naime mi se uopce nismo obazirali na pojedinost da oni mogu do tamo jer obicno borave u boravku i ne idu dalje od kuhinje. i sve je to tako bilo ok dok marina nije jednom isla po jabuku i skuzila da su nekako nacete neke :blink:

reko miseve nemamo, ali imamo neke tam zivotinjice koje obozavaju jabuke. i tako mene marina pita da kad sam i ih ja pustila ja reko - ja kad ih pustim su u dnevnom i da ja nisam NITI JEDNOM vidjela ijednog od njih u spajzi. reko vozaju nas, i tako ja napravim test. pustim ja njih iz lodje i idem pocistiti (par min svega) i nakon toga trk u spajzu. i sto nadjem - bonga kako se davi u jabukama prase zlocesto (A ja se jos pitam odakle mekane kuglice kad im nisam dala nista :rolleyes: )

i tako ja njega otjeram od tamo i kazem i decku i seki - pazite kad su pusteni da ne mogu tamo. i jucer ja uredjivala njihov novi dom i zaduzim decka da pazi da nitko ne ode do jabuka (koje sam ogradila, ali oni svaku prepreku provale za 5 min razmisljanja) i tako moj decko dezura a bongo se pravi da nema nikakvu namjeru nikamo otici. cim bi moj decko sjeo za laptop ili nesto poceo raditi bonga nema - i decko u spajzu - a ono netko pokusava pomaknuti dasku ;D

i cim je spazio decka - bris u dnevni s "nisam ja nista kriv" pogledom. nakon toga u krug ... uglavnom pametni su oni jaaako, i cim ti ne gledas oni rade upravo ono sto ne smiju :)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D tajni agent,operacija:jabuke ;D ;D ;D ;D
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
anci
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekica_poopy » pon stu 10, 2008 20:31 pm

hihihi "stariji" clanovi se sigurno sjecaju prica poopy aka bonnie i bongo aka clyde hehe :) ali sada vise ne kradu zajedno. poopy obicno nezainteresirano lezi iza kauca dok on gleda kaj bi si malo pregrizao navecer uz tv :rolleyes:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la lactor » pon stu 10, 2008 23:35 pm

Moj prasac si je dok je bio mali fino napravio rupu u kauču s donje strane ii ušao u njega!!! ja čula neko grebanje i tražim ga, kad skužila da je u kauču srce mi stalo... već imala škare u ruci da ga rasparam (kauč jel :P ), al je došo do te rupe, pa sam ga izvukla van...e umrla od straha, da mu nogica ne ostane i slomi se il neš.. :hm:

nakon krpanja te rupe, više mu nije zanimljivo il je skužio da bi trebao preeveeliku rupu napravit :wink: ma vrag je mali, sam čeka di će kaj napravit, zna bit zabavno, al ovo def nije bilo!!
lactor
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan