Ja svoji Frku puštam kad želi ić van, imamo ograđeno dvorište i psa, uglavnom se ne udaljava od trijema. Ali su ju neka djeca (12, 13 god) mamila štapićima. Naravno, čim moja dugouška čuje šuškanje bilo kakve ambalaže ić će provjerit dal ima hrane. . Ja samo znam da sam slučajno izašla van da promjenim vodu i dječak ju je držao za šapicu(prednju nogu). Zavikala sam "Hej, pusti ju!", jest, pobjegli su, još su kasnije i škicali iza čempresa dal sam vani
Frka je bila ful pod panikom, imala je nešt bijelo na očima i nije htjela izać iz staje (gdje spava).
Ukoliko je čipirana tako mogu utvrditi da sam joj ja vlasnik? Kolika je otprilike cijena čipiranja?

Nemoj da mislis da te odvracam od toga, sad sam se malo i smirila ako se to cipovanje radi tom inekcijom pa to jos i moze mozda biti ne tako bolno. Ali ako ti je problem samo to da ti zekica ne odluta iz dvorista, onda ogradi jedan deo dvorista samo za zeku, ja imam jedan deo ogradjen za zeku a kad ga pustam van tog dela onda ga non-stop nadzorisem da ne bi negde odlutao. Ali ako mu napravis jedan kutak samo za njega u svom dvoristu onda neces morati da brines. Naravno, odluka je na tebi