A inace sama dolazi kod mene , mazi se , super je ljubazna i sve , osim sto me popiski uvek kad je stavim kod sebe
Zna li neko zasto je to tako ?Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
A inace sama dolazi kod mene , mazi se , super je ljubazna i sve , osim sto me popiski uvek kad je stavim kod sebe
Zna li neko zasto je to tako ?

Kad ga mazim miran je i dobar , cak mi i sam prilazi . Ali tp piskenje po meni mi se ne dopada
ne znam da li pokusava da me obelezi ili se ljuti kad ga uzmem , zna li neko odgovor na to ? I zasto bi me obelezavao ? A opet , zasto bi se i ljutio kad mu ne smeta mazenje ?

Verujem da joj je bas zanimljivo napolju , zato sto joj je sve novo . Pa istrazuje i zavlaci se svuda .gif)

Ali bih volela da prestane.

)
..
, ja sam joj rekla nemoj ga primat popisat cete, i ona ga uzme preko volje i kaze vidi ga sto je miran, min poslje-on se popisa 

Ali onda vremenom ,sama je pocela da prilazi , da se mazi . Piskenje se smanjivalo . Naucila je da treba to da radi u wc-u ... I sad , nakom dve godine je sve ok
Mnogo je dobra . Pre sest meseci je rodila bebe . Nakon toga je opet imala problem sa piskenjem . Ali kratko .

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.