tražimo patuljastog kunića - UDOMLJENA DVA :-)

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

tražimo patuljastog kunića - UDOMLJENA DVA :-)

PostPostao/la mirta » pon ruj 19, 2011 18:54 pm

spremni smo za novog člana :D
mjesecima razmišljamo o kuniću,gdje i kako bi ga udomili,o brizi..i ostalom. 5-člana smo obitelj u predgrađu u kući,bio bi uglavnom pušten. kablovi su rješeni,još neki tepison nabaviti jer imamo pločice i laminat..nemamo ljubimca,tako da je na miru što se toga tiče,s vremenom bi mu uzeli još jednog prijatelja. pa ako ima nekoga iz rijeke bilo bi odlično. :)
ponude i pitanja rado prihvaćam :wink:
mirta
Zekonja
Zekonja

Re: tražimo patuljastog kunića

PostPostao/la renata » pon ruj 19, 2011 21:27 pm

renata je napisao/la:Ženka, sterlizirana, stara 1,5-2 godine. Živjela u stanu, izuzetno draga, voli se maziti, uredna i zdrava.

slika

Mužjak, kastriran, star 1,5-2 godine. Živio u stanu, sa gore navedenom ženkom, uredan, drag i zdrav.

slika

Patuljasti, ženka i mužjak sa prve i druge slike, traže dom zajedno, nema ih smisla razdvajati nakon toliko vremena.

Sva tri kunića su moj uzgoj, ako to nekome može pomoći da ih udomi, jer se zna porijeklo, i genetika - bez mane.

U obzir dolaze samo OBITELJI.
Studenti, djeca, neudani/neoženjeni - isključeni kao udomitelji. Žao mi je, no neke stvari trebaju ići svojim tijekom kako bi se spriječilo da ovi zekani opet završe u oglasima.

Biste li udomili ova dva zekana? Jako se vole maziti, uredni su i kaj je najvažnije - zdravi.
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la mirta » uto ruj 20, 2011 5:30 am

renata je napisao/la:
renata je napisao/la:Ženka, sterlizirana, stara 1,5-2 godine. Živjela u stanu, izuzetno draga, voli se maziti, uredna i zdrava.

slika

Mužjak, kastriran, star 1,5-2 godine. Živio u stanu, sa gore navedenom ženkom, uredan, drag i zdrav.

slika

Patuljasti, ženka i mužjak sa prve i druge slike, traže dom zajedno, nema ih smisla razdvajati nakon toliko vremena.

Sva tri kunića su moj uzgoj, ako to nekome može pomoći da ih udomi, jer se zna porijeklo, i genetika - bez mane.

U obzir dolaze samo OBITELJI.
Studenti, djeca, neudani/neoženjeni - isključeni kao udomitelji. Žao mi je, no neke stvari trebaju ići svojim tijekom kako bi se spriječilo da ovi zekani opet završe u oglasima.

Biste li udomili ova dva zekana? Jako se vole maziti, uredni su i kaj je najvažnije - zdravi.

predivni su,već sam ih zapikirala :blush: ..jedino mi je kavez frka..trebao bi biti veći zar ne? koliki je bio njihov?i kako prijevoz organizirati?
mirta
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la renata » uto ruj 20, 2011 7:07 am

Ne znam koliki je bio njihov, ali sasvim dovoljan bi bio klasičan 100-centimetarski kavez.
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » uto ruj 20, 2011 12:12 pm

Prijevoz neće biti problem. Bitno je da nije hitnoća :D ostalo sve dogovaramo :D
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la mirta » uto ruj 20, 2011 16:13 pm

zeko Simba je napisao/la:Prijevoz neće biti problem. Bitno je da nije hitnoća :D ostalo sve dogovaramo :D

nije hitno,moram još kavez nabaviti i ostale potrepštine da je sve spremno za doček. jedino me malo frka 2 odjednom,a šteta ih razdvajati.. :zeko4:
mirta
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la altan » uto ruj 20, 2011 17:30 pm

ma isto ti je 2 ili 1..samo ovako ne moras imat griznju savjest ako im se slucajno ne stignes posvetit..vremenski i financijski je mala razlika..a i ljepse je gledat 2 sretna zeceka kako zajedno spavaju, ciste se i ljube :) pogledaj u Pet Centru kaveze..tu kad nes je bio neki s platoima i bio je manje od 400 kn
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Cule » uto ruj 20, 2011 17:31 pm

Nemoj da te brine sto su dva odjednom, pogotovo sto su vec odgojeni, poreklo im je sigurno, sterilisani, zdravi i navikli na jedno drugo..
Vama kao obitelji ostaje jedino da uzivate u njima, a to je prekrasno..
Iskreno navijam za udomljavanje ova dva lepotana..
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la renata » uto ruj 20, 2011 17:38 pm

Mirta, ja Vas neću nagovarati da ih uzmete. Drago mi je da razmišljate, takvog vlasnika i želim, koji će misliti, razmišljati i smisliti.

Jasno mi je da je ovo sada Vama "buuum" odmah dva zekana...ali ionako ste razmišljali nabaviti vremenom još jednoga...a ovo je uigrana "ekipa", i već sterilizirana odnosno kastrirana, tako da nemate troškova (a bome i briga oko oporavka) po tom pitanju.

Dobro si zgruntajte, vagnite sve pluseve (kojih je jakoooo puuuuno) i minuse (kojih nema :wub: ) pa napišite odluku.
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ars » uto ruj 20, 2011 18:40 pm

altan je napisao/la:ma isto ti je 2 ili 1..samo ovako ne moras imat griznju savjest ako im se slucajno ne stignes posvetit..vremenski i financijski je mala razlika..a i ljepse je gledat 2 sretna zeceka kako zajedno spavaju, ciste se i ljube :) pogledaj u Pet Centru kaveze..tu kad nes je bio neki s platoima i bio je manje od 400 kn

ja sam našla veliki za 260, onaj koji sam prodala nakon Zoe...

i ja dajem glas za 2 u 1 zeke, netko je jednom napisao na forumu: to vam je ko da imate jednog zeca s dvije glave :) super je kak se vole, paze, maze i zabavljaju jedno drugo.. frendice koje imaju svaka po jednog zeku nedavno mi se žale kako su njihove cure nemoguće, a sve to jer im je dosadno... ovako imate formiran par, već kastriran (znatno manji trošak, i ako vam financije nisu problem) i zapravo je na vama samo da ih volite i gledate njih kako se vole.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la mirta » uto ruj 20, 2011 20:12 pm

ma cijeli dan važem,i čini mi se da je više pluseva neg minusa,i to fizički vjerovatno neću ni osjetiti,ali me psihički brine jer još nismo imali kunića,neznam kako 'diše'..teoretski već sve znamo,ali nije isto kao i u praksi..a ne želim da mu išta fali. tu je plus taj što mu društva neće faliti,ako ih uzmem u paru. moji su skeptični,pripremali smo se na jednog po jednog,ali mene ne morate nagovarati.. 99% sam sigurna,dajte mi još malo vremena (koji dan)da dođem do 100% :D
mirta
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la mirta » uto ruj 20, 2011 20:13 pm

bitno zaboravih,a kako se zovu? :D
mirta
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la renata » uto ruj 20, 2011 20:53 pm

Mirta, imaš čast, tj. ti i tvoja obitelj imate čast - krstiti ih, jer nemaju imena...bez obzira udomiš li ih ili ne. Daj im imena i tako ćemo ih zvati gdje god bili.
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la mirta » uto ruj 20, 2011 21:11 pm

oho! :D
hvala na tome..ali imena će malo pričekati,u slučaju da ih udomimo ( :zekoo3: ) izabrat ću sa ukućanima i obavezno objaviti sa slikicama...a za slučaj da ne ( :lud: ) predlažem da im forumski odaberemo imena :D
mirta
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la altan » uto ruj 20, 2011 21:44 pm

ako te sta tjesi i meni je bio totalni bed nabavit jos jednog kunica i to nakon 7 godina iskustva s njima!..moj prvi zeko je nazalost zivio sam jer moji roditelji nisu htjeli ni cut za 2..nakon sto je uginuo nabavila sam Mocu i godinu dana imala samo nju..i onda sam se preselila i pocela razmisljat o tome da joj nabavim drustvo..i onda je pocelo razmisljanje..hocu li ja to moc? hoce li se slozit? kak cu s 2 putovat? tko ce 2 pricuvat? i jos 100 drugih pitanja..i onda sam se odlucila i stigao mi je Nairo..i to iz Beograda tako da ga nisam mogla vratit ni da sam htjela :D ..i kad sam ga donjela doma mislils sam sta mi je to trebalo..ali sad sam sretna..znam da kad nemam vremena (cesto sam doma, ali nemam bas puno vremena) da se oni zajedno druze..nekako su sretniji..
uglavnom nitko te nece nagovarat niti ti zamjerit ako za pocetak uzmes jednog, al eto da znas nasa misljenja
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Sljedeća

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan