Moderatori/ce: zeko_peko, Lela
Puno mi je ljubi
cicika majecka

oktopod je napisao/la:naučila se da ne beži iz dvorišta pa je po par sati tako puštena i vrati se u kuću sama

U principu on je pušten dok smo mi na placu mada iskreno ne gledamo ga svake sekunde, iz dvorišta itekako može da ode, ali ima neku svoju rutu po kojoj se ustaljeno šeta i dalje ne ide, kad ode malo dalje kao da se uplaši koliko je daleko došao pa brzo brzo trči nazad
Na buku se odavno navikao, tu je trimer za travu, kosačica motorna, traktor, prskalica leđna motorna, brusilica, čekić... 

al' si ga sa ovom poslednjom recenicom skroz utupio
pa sta bi ti rekao da ti roditelji kazu e sad mozes i da umres video si sveta
savet ti je dat kako da sacuvas zekicu naravno na tebi je da ga poslusas ili ne, ali znaj da su to stvorenja koja znaju samo za lepo i umeju samo da vole, iako ti ljudi okrenu ledja ona ce uvek biti uz tebe
nemoj da si na kraj srca da ti je tako svejedno za nju
ljubi mi je puno umesto mene i stavljaj cesce slikice da gledamo tu lepotu i naravno cuvaj je

to je ipak cinjenica. I moj zeko isto kad se izigra i iskace po dvoristu vrati se u kucu kod njegovog kaveza i mislim da je srecan zeko i ja trenutno ne radim tako da sam celi dan sa njim i znaci ima svu moju paznju i drustvo, ali opet je uskracen za onaj njegov zivot koji bi inace u prirodi ziveo, svi mi vlasnici sto gledamo da maksimalno ugodimo nasim zekicima i pruzimo kvalitetan zivot, ipak taj zivot u prirodi im nikada ne mozemo nadomestiti, ali zato treba da ih cuvamo
Lepo je sto tvoja zekica ima punu slobodu i sto ima 8 godina ali cuvaj je jer ona moze i treba jos da pozivi 

oktopod je napisao/la: išao je u lutanja po selu, družio se i tukao sa drugim psima, dovodio trudne ženke da spavaju sa njim u kućici, lečili smo ga od batina, od trovanja otrovom, imao je dosta toga da ispriča unucima

oktopod je napisao/la:Ovaj zec ima 8 godina što dovoljno govori da lepo brinemo o njemu

Natrag na Slike, filmići, priče...
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.