Danas sam, krajnje iznenada i neplanski postala ponosna vlasnica preslatkog zecova. Naime ušla sam u pet shop po pastu za zube za svog maltezera i izašla sa zecovom, kavezom i svom popratnom opremom
. Znam da sam postupila neodgovorno uzevši ga samo zato što se "dogodila ljubav na prvi pogled"
neznajući apsolutno ništa o njima ali sada je tu (gdje će nadam se i ostati u narednih 10-15 godina). Pa kao takvoj neznalici vaš forum mi je pružio odgovore na brdo pitanja. Zaista je extra
.
Ipak, obzirom da imam šestomjesečnog maltezera Lia, te da moram iznaći način da se Lio i Kai (zecov) slažu i oboje budu sretni i zadovoljni molila bih sve koji imate iskustva sa suživotom psa i zecova da mi pomognete vašim savjetima jer sam poprilično
Hvala
Marija

)

da se ne bi odmah isprepadao. Kako ti je matezer još beba i vjerojatno je jako razigran treba paziti (kao što je i Puffy rekla) da ne bi zalajao nenadano zecu na uho ili skočio na njega u igri. To bi za zeku bio veliki stres koji ponekad može biti čak i koban. I kada se upoznaju neka to svakako bude na podu tj ti sjedni s njima na pod tako da možeš kontrolirati i držati psa, a zeko može pobjeći kada to poželi, što na visini ne bi moga i to bi ga dodatno prestrašilo.

. Još uvijek ih nisam spojila iako Lio u ukupnoj svojoj bebećoj radoznalosti oblijeće oko kaveza i moli da mu damo novog ljubimca. Noćas je u pola noći zalajao na jadnička ali je bio oštro ukoren zbog toga. Inače kada on nije u blizini zecov, iako pomalo plašljivo, radosno istražuje sve površine pokrivene tepihom, a Lio za to vrijeme ljubomorno cvili
)