HELP: Ljubomorni zeko?!

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

PostPostao/la zeko Simba » sub pro 29, 2007 17:22 pm

Čuj, da ih imaš koliko i ja sumnjam da bi baš znala napamet stanje cijelog foruma :rolleyes: :belj:

Andie sorry na mojoj neinformiranosti :wink:
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffy » sub pro 29, 2007 18:09 pm

Ma zezam se ja, nisam mislila nista lose :hm: Pa ko bi sve uspio vidjeti, kad ima tak puno postova ;D ;D
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zeko Simba » sub pro 29, 2007 18:15 pm

Pa ni ja niš loše nisam mislila ;D ;D ;D ;D :belj: :belj: offtopičarimo :rolleyes:
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffy » pet sij 04, 2008 14:52 pm

A di su slikice male prinove?? :hm: :hm: :hm: :sad: :sad: :sad: Hocemo slikice, sto prije, pa znas kolko vec cekamo :blink: :blink: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut:
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Andie » pet sij 25, 2008 11:52 am

Ljudi, taman kad sam mislila da se slazu sve bolje maloprije dozivim sok :sad: Pustala sam ih malo po malo skupa na neutralnom teritoriju i bilo je ok, on bi nju malo gricnuo i otisao dalje a ona za njim i tako stalno, nista ratoborno ili da bi ju ozlijedio. Inace, kuhinja je neutralni teritorij a vrata ju dijele od dnevne sobe koja je Malenov teritorij. I tako dok su se igrali u kuhinji ja trebala po nesto u sobu i oni trk za mnom, a maleni kao da poludi kad se nadu u sobi, ganja ju okolo, bas ima ljutu facu. to je bilo prije nekoliko dana. Od tada do danas je isto bilo ok.

Danas ih stavim u kuhinju a maleni je poceo tako rezati, strasno, cak sam se i ja uplasila, nikad nije rezao na nju! I kako ih pustamo naizmjenice van, kada je on zatvoren i vidi nju da trci okolo tako rezi da mi se cini da bi glavom mogao probiti resetke :blink: :sad: :dragonn-ccc-e:

Sto da radim?! :lud: Svi kazu drugacije, renata kaze nek ih pustim da se tuku pa da ce se nakraju pomiriti, salatica i jos neki s foruma da ne. :lud:
heeeeelp!!!!!
Andie
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » pet sij 25, 2008 12:02 pm

cinjenica je da ju on dozivljava kao pretnju i da je "pamti" po mirisu kao nesto lose. za pocetak koliko znam ona je jos malena, tako da sacekaj jos malo prije toga da ih pustis da uspostave hijerarhiju jer bi moglo doci do toga da ju ozljedi ako se nemoze braniti. kada ona malo poraste onda bi bilo dobro da ih pustis da uspostave hijerarhiju, medjutim naravno moras biti prisutna i ako ti izgleda da je "vrag odnio salu" razdvajaj, onog koji je agresivniji lagano pritisni na pod, da zna da si ipak ti glavna i da ce biti onako kako ti odlucis, nazalost oni zive po tim strogim pravilima i to se mora uspostaviti
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Andie » pet sij 25, 2008 12:25 pm

Fora ideja s pritiskom na pod! :D nisam to znala...negdje na forumu sam procitala da kad on postane ljut da ga mazim pa ce biti ok. i istina je da se smiri ali to mi izgleda kao odobravanje njegovog ponasanja.
Maza je dosta narasla (iako jos uvijek manja od njega) i nevjerojatno snalazljiva, brza, okretna i u njegovoj blizini spusta glavicu...
do sada je to njihovo druzenje bilo ok, snimila sam pa cu do veceras probat to uploadat pa da vidite kak to izgledaA i bit ce lakse za komentirat i procjenit situaciju!
Andie
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekili » pet sij 25, 2008 12:41 pm

pritiskanje glavice o pod, lagano i ne naglo! se radi kod agresivnijih zekaca. kada te ugize, mozes glasno reci ne, i onda ga tako polagano pritisnut :) tak mu pokazujes dominaciju kaj je njima uzasno bitno ;D :)
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » pet sij 25, 2008 13:17 pm

e imam jos jednu metodu koja pali ;D

naime kod mene doma je sklad i sve super osim kada poopy nesto dodje u glavu da bi ona sad malo sefovala, ja tocno na njoj prepoznam taj pogled sumanutosti, onda ona gleda koga bi, pa vidi oooo bongo, i lagano puhne kroz nos i onda tocno vidim da ce ga zajasit, a on to neeeeepodnosi, al bas nepodnosi da cim mu to napravi onda je frka, onda je on naganja po stanu sve dok je ne uhvati. e sad, naucila sam se intervenirat ;D sad sam ja chicken police, kad vidim da je ona u fazi "ja sefica" i da je krenula u pohod na bongovu guzicu, ja je uhvatim lagano pritisnem prema podu guzu i lagano prodrmam (ne nista naglo i nasilno naravno) i nakon toga ona samo mirno sjedne i bude dobra ;D ;D ;D - u biti sam ja pokazala da sam JA gazda i da nema ona kaj tu sad gnjavit sirotoga, i bongec me onda zahvalno pogleda i onda se idemo mazit :D
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Andie » pet sij 25, 2008 14:12 pm

Kako cool metode! Pa nikad nisam cula za njih! Zapravo, mislila sam da je jedini nacin da pokazem da sam ja glavna tako da se derem i vicem ''ne''...znala sam ga cak malo opalit po guzi al nije bas upalilo!
A zapravo je stvarno logicno, hijerarhija se uspostavlja doslovno - cija glava ili dio tijela je iznad taj je glavni! haha ;D Zakon! Tnx curke :blush: :D :wink:
Andie
Zečić
Zečić

PostPostao/la Andie » pet sij 25, 2008 17:39 pm

Isuse Boze! Sad mi se ucinilo da je Maza mozda musko!!!! :blink: :blink: :blink: Kad je zenska u pet centru provjeravala i ja sam gledala i jasno sam vidjela polumjesec al sad sam je primila i cini mi se da je decko! Kad mi dragi dode probat cu sliknut! jooooj...
jel imaju zenke na mjestima gdje decki imaju jajca kozu ili im je dolje skroz dlaka?! :blink: jer se mazi vidi koza, a mozda joj nije dlaka skroz narasla jer je jos mala? :blink:
Andie
Zečić
Zečić

PostPostao/la ninocka » pet sij 25, 2008 21:36 pm

može bit malo ćelavija...
možda se i malko počupala?
...a možda je stvarno dečec :blink:

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Andie » pet sij 25, 2008 22:53 pm

HUSTON WE HAVE A PROBLEM!!!
waaaaaaaaa :blink: :blink: :blink: :blink:
Curke nikak ne mogu imat ovo :blink:
slika slika

I mislim da je ovo jajce, kaj ne?!
slika

Isuse Boze, pa kaj cu sada?!? A Maza izgleda kao curica... :lud: :blink:
Andie
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » pet sij 25, 2008 23:27 pm

Dečko :wink:
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffy » pet sij 25, 2008 23:28 pm

:omg: :omg: :omg: :omg: Pa kako ja sam kupila u istom pet centru,kao i ti, i poslije sam jos isla kod ane, da pogledaju jel cura, pa sam pitala i tomislava, a u međuvremenu je i renata potvrdila spol :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg:
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan