Andie sorry na mojoj neinformiranosti

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Pustala sam ih malo po malo skupa na neutralnom teritoriju i bilo je ok, on bi nju malo gricnuo i otisao dalje a ona za njim i tako stalno, nista ratoborno ili da bi ju ozlijedio. Inace, kuhinja je neutralni teritorij a vrata ju dijele od dnevne sobe koja je Malenov teritorij. I tako dok su se igrali u kuhinji ja trebala po nesto u sobu i oni trk za mnom, a maleni kao da poludi kad se nadu u sobi, ganja ju okolo, bas ima ljutu facu. to je bilo prije nekoliko dana. Od tada do danas je isto bilo ok.
Svi kazu drugacije, renata kaze nek ih pustim da se tuku pa da ce se nakraju pomiriti, salatica i jos neki s foruma da ne.

nisam to znala...negdje na forumu sam procitala da kad on postane ljut da ga mazim pa ce biti ok. i istina je da se smiri ali to mi izgleda kao odobravanje njegovog ponasanja.

tak mu pokazujes dominaciju kaj je njima uzasno bitno

sad sam ja chicken police, kad vidim da je ona u fazi "ja sefica" i da je krenula u pohod na bongovu guzicu, ja je uhvatim lagano pritisnem prema podu guzu i lagano prodrmam (ne nista naglo i nasilno naravno) i nakon toga ona samo mirno sjedne i bude dobra
- u biti sam ja pokazala da sam JA gazda i da nema ona kaj tu sad gnjavit sirotoga, i bongec me onda zahvalno pogleda i onda se idemo mazit 

Zakon! Tnx curke

Kad je zenska u pet centru provjeravala i ja sam gledala i jasno sam vidjela polumjesec al sad sam je primila i cini mi se da je decko! Kad mi dragi dode probat cu sliknut! jooooj...
jer se mazi vidi koza, a mozda joj nije dlaka skroz narasla jer je jos mala? 

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.