Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
bibika je napisao/la::flamethrower:

je, to je taj pištolj, koji sam ja kupila prvenstveno zbog zecova. malo mi je nespretno zbog okolnosti, ali, ipak prođem tim pištoljem. ne zadržavam se dugo na jednom mjestu. ono što mogu, iznesem van.hmmmm, čini mi se da je sad najidealnije vrijeme za upotrijebiti pištolj, zbog vlage . spore, bakterije i virusi - dooolaaazim. nebu niko moje zeckove diral !!!!! 

virion je napisao/la:Lilo je napisao/la:mehanicki peri cistom vodom,do cistoga,onda posuši.dezinficiraj alkoholom u raspršivacu,čim sitnije kapljice!
Nažalost, vrlo česta zabluda. Jedini alkohol koji djeluje kao dezinficijens je 70%tni alkohol, a svi ostali su puno slabiji po tom pitanju. Znači potrebno je koristiti točno određenu koncentraciju. Najčešće se koriste etilni alkohol i izopropilni alkohol u tu svrhu, međutim, isti se ne koriste za sterilizaciju instrumenata, zato što im je mana da ne mogu prodrijeti u tvari bogate proteinima, kao što su npr. spore.
Nije loš tekst: http://www.aaalac.org/publications/Conn ... ectant.pdf
nisam mislila splaiti - spaliti. u 8. mjesecu sam prošla pištoljem nakon što sam oprala vinskim octom. pod "spaliti" sam mislila proći tim puhalom, što i činim svako toliko. dobro mi dođe i sad kad je hladno, da posušim plastične podnice nakon pranja. 

uffff, osjećam se ko robinja u dinastiji Zecovi. promijenili smo krov koji je prokišnjavao (dobili su limene ploče, rabljene ali iskoristive), novi (ispod čekića) linoleum na podovima u gajbama, sve sam oprala
, prošla vrućim pištoljem, usisala (nabavila puhalo-usisivač lišća da mogu češće i brže i efikasnije očistiti pod ) pošpricala octom. mogu vam reći da tu noć nakon što sam prošla vrućim pištoljem, nisam baš najmirnije spavala
, jer sam stalno bila dežurna - za svaki slučaj, počupkala dlake linjalice sa zecova, sve skupa - intenzivni posao 5 dana.
zadovoljna sam učinjenim, samo kaj me brine je njihovo međusobno lickanje (kad se svađaju
- nije dobro, kad se ljube
- nije dobro; baš sam zahtjevna
) . kaj se nas tiče - sad može doći zima
.
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.