kunići s branimirca

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

PostPostao/la zekica_poopy » uto pro 04, 2007 11:41 am

ne znam ja se sjecam prosle jedne situacije gdje smo pokusali nesto poduzet i kontaktirali smo vise puta prijatelje zivotinja koji su nas u biti samo odje...jer su u to doba imali previse posla sa jako bitnim stvarima tipa zatvaranjem sebe u kaveze na trgu itd...njima ne vjerujem bas previse.
osim toga slali smo upite na razna zvona od gradonacelnika do ne znam cega, isto nije bilo odaziva...
doticna stvar je bila i u novinama...pa opet nista... i tako.

za suzu nisam znala i to bi ste mozda mogli probati... ma mislim moje misljenje je ako mislis da nesto nije u redu treba sve probat, ali najgore je to sto nitko sa sigurnosti ne zna da je ovdje nesto lose? ili sam krivo shvatila. ne znam ja nisam bila u tom ducanu i nemrem suditi.
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la ulla » uto pro 04, 2007 12:01 pm

Da kad se razjasni onda možemo dalje o novinama pričati i svemu ostalome. Može i 24 sata, a za Jutarnji znam novinara koji voli pisati o gadarijama u životinjskom svijetu, pa za njega znam da bude napisao dobar članak ako mu se daju prave informacije. To se obicno posalje na sve novine, jer vam sve ovisi od urednika do urednika sta je po njemu vaznija vijest s kojom ce popuniti dnevni tisak. A ako i prođe članak kod više listova pa medijska pompa nikako ne škodi. Taj dio me uoće ne brine. Osobno nisam bila na Branimircu pa ni ne mogu reći ništa o stanju. Al definitivno ako sumnjate i možete uhvatiti da ilegalno nabavljaju kuniće, to vam dovoljno.
ulla
Zečić
Zečić

PostPostao/la Pinky and D`brain » čet pro 06, 2007 0:14 am

opet je sve zamrlo?
kakva je situacija? se spasilo sta?
Pinky and D`brain
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » čet pro 06, 2007 7:19 am

ajde ba ne provociraj nije vise zbilja zabavno :nowink:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Pinky and D`brain » pet pro 07, 2007 0:12 am

uopce ne provociram. kako ne shvacate i prestani te me napadat molim vas.
lijepo pitam kakva je situacija. citao sam da je lose jako da su kunici isto lose i to i zao mi je zivotinja i isto sam procito da mozete nes napravit i zanima me. u cemu je problem. lijepo ozbiljno pitam.
Pinky and D`brain
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » pet pro 07, 2007 8:51 am

onda ne čitaš baš dobro, postavi obično pitanje, i bar se pravi da te zanima o čemu se radi."Opet je sve zamrlo" ispada kao ne znam šta :nowink: , nemoj ovo shvatiti kao napad, nego kao prijateljsku kritiku, ne zna se ništa dalje,....neka kaže netko tko zna
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekica_poopy » pet pro 07, 2007 8:56 am

sori onda, ja sam se ravnala po nekim drugim postovima :wink:

a koliko ja znam nista se ne odvija...sve je nekak ostalo na tome...mislim iskreno - ja ni ne znam da li je njima uopce losije nego u drugim pet shopovima a da cemo sve zatvorit...sumnjam :hm:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la ulla » sri sij 09, 2008 12:34 pm

Prenosim s drugog foruma:

"danas sam bila u tom pet shopu na branimircu i imaju tri kunica za pokloniti stari su oko tri mjeseca, jedan je onak divlja smeda boja, drugi je sijamac s crvenim okicama i treci je skroz crni. poklanjaju se iz razloga sto kisu, smedem i sijamcu njuskica je suha ali kisu no medutim kod crnog se pojavio iscjedak u nosu.

njih su dobili od nekih ljudi koji im redovito donose svoje okote, mama je obicna no tata je ovnoliki kunic

pa ako netko zeli udomiti neka ode tamo"
ulla
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » sri sij 09, 2008 12:50 pm

obicna mama i ovnoliki tata, no krasno...
mislim koliko god ovo sad okrutno zvucalo, s obzirom da ne vjerujem da ce itko ista uspjet konkretno poduzet protiv tog ducana i da ti sirocici ce ionako stalno dolazit novi, ja bi bojkotirala taj ducan koliko god se to moze i svuda ljepila lose kritike :sad: mislim koliko god ih spasili UVIJEK ce doci novi i ljudi poput tih sto ocito rade sto ne bi trebali ce i dalje to raditi i davat mlade dokle god to sve ide...
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Zeko_Jurica » sri sij 09, 2008 13:02 pm

Pinky and D`brain je napisao/la:opet je sve zamrlo?
kakva je situacija? se spasilo sta?

Da bi skupili argumente, na osnovu kojih bi mogli poduzeti korake predvidjene zakonom, treba nam jos vremena. Na zalost, neke stvari se ne mogu rijesiti preko noci, bar ne one legalne.

Ali pinky, najlakse je drugima predbacivati kako su spori i ne rade sto treba. Slobodno daj vlastiti prijedlog rjesavanju ovog problema, ali molim te jedan, koji ima realne sanse za uspjeh. Hvala.
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la ulla » sri sij 09, 2008 13:03 pm

jel netko možda zna ili se može nekako saznat tko je to njima dobavljac zekana?
Pa taj radi rusvaj, križa zekane kako se pospoje, bilo ovnoliki ili obični. Stalno se priča o nekim bolestima kunića tamo. Pa da se ide prošnjofat i kod tih bisera i njima kao uzgajivačima pregledat jel imaju uzgojnu dozvolu i to šta ne prodaju kuniće po zakonu,.... :ljut:
ulla
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » sri sij 09, 2008 13:11 pm

nemaju sigurno dozvolu kad se prodavacica izlanula i rekla da uzimaju tako od ljudi koji svoje ne steriliziraju u zamjenu za hranu ili nesto...tako da ako i uzmes kunica odatle niti znas da li je bolestan, da li ima urodjenu manu, kakvi su mu roditelji i sto stvari koje mogu utjecat na njegov zivot.
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la ulla » sri sij 09, 2008 13:17 pm

Ajd Renata ovdje moze odgovorit ili netko ako jos zna.

U dućanu kada ti dodje inspekcija jel kod sebe tj u dućanu mora biti odmah dostupna dokumentacija o dobavljaću kunića?

AKo da eto pišemo prijavu dok su ti još kunići tu, zovemo veterinarsku inspekciju da malo posjete pet shop.
ulla
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lilo » sri sij 09, 2008 16:21 pm

Ja pojma nemam tko im je dobavljać!Nisam ušla tamo godinu dana ...i ne želim ni ući! :ljut:
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la Zeko_Jurica » sri sij 09, 2008 17:35 pm

ulla je napisao/la:...AKo da eto pišemo prijavu dok su ti još kunići tu, zovemo veterinarsku inspekciju da malo posjete pet shop.

Super :) Ajde ulla, nazovi vet. inspektora, objasni slučaj i pitaj što treba napisat u prijavi, ako ne ide samo usmeno preko telefona. Hvala :)
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PrethodnaSljedeća

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan