e sad nesto o podstanarima:
samohrani otac koji radi 12 sati dnevno i blizanci(14 godina)koji su non stop ili u skoli ili na nekakvim natjecanjima.jako neozbiljni i neodgovorni
nesto o zeki i o uvjetima u kojima zivi:
iza moje kuce zeko u malom kavezu(50cm puta 30cm otprilike)stoji 24 sata zatvoren,sudeci po velicini ima 2 mijeseca.
kavez:stavili su mu samo sijeno na dno(nema sijenilicu) tako da zeko po tom istom sijenu gazi piski i kuglicari i to-jede

pojilica uopce nema limeni nastavak

nema hranu za junior kunice(zapravo uopce nema nikakvu hranU)i u zdijelici ima samo SALATU!!!!!!

NEZNAM KAKO DA MU POMOGNEM!!!!!stavili su katanac na kavez i kunica uopce niti nehrane svakodnevno.nemogu ga uzet nego nista a tu njegovu "vlasnicu" i njenog brata nikako da nadjem jer kao sto sam rekla stalno su vani a kunica od prvog dana zanemaruju!!!!!!!!pokusat cu s njom razgovarat kad bude doma ali sumnjam u neke rezultate
neman uopce podrsku mame i bake(njezini su to podstanari)inace bi ga ja uzela i nasla mu normalan dom neznam sta da radim
u kvartu ima nekoliko macaka i pas koji je vec napadao druge zivotinje(nije cijepljen)i ima 30 kg a i dijeca iz ulice non stop trce oko kuca ako vide zeku uzet ce ga i maltretirat
ljudi pomozite!!!!!