Evo ovako.Moj kunic ima 7 mjeseci.On ima gajbu,ne znam velicinu,ali je velika gajba.Zivi u jednoj prostoriji,koja nije u kuci nego pokraj kuce,unutra je toplo i ugodno.Nazalnost,zasad moraju zivjeti na polici,koja je malo visa,ali ga redovito pustamo u kucu.Na proljece ce mi se napraviti soba,a s bratom su napraviti veeeeeliku gajbu i zivjet ce u mojoj sobi.
Dakle,prehrana.Kupila sam mu novu pojilicu od 250 ml I to mu je za cijeli dan I previše.Hranim ga neograničenim količinama sijena,jede onu hranu za zeceve,al ice mi Lilo poslati dva paketa Cuni re balance,jedan cuni fit pelete I kilu kvalitetnog sijena,pa je I to rijeseno.
Higijena.Cistim mu kada god stignem,dakle kada dodjem iz skole,ujutro se mama dize u pet ujutro pa mu ona pocisti,tako da je to super.Poceo se linjati,mazila sam ga I osjetila bujnu mekanu,svijetlu grudu,I onda mu to pocesljala I mazila ga.Krzno mu je čisto,bujno,sjajno,iako s malim podignutim,pomalo čupkastim točkicama(dijelić krzna)(da li je to znak bolesti?).Ne kupam ga,nema potrebe za tim.Nokti su mu odlični,ali ću sa noktaricom malko skratiti

rekao mi je vet kako

Zubi su mu odlični,ima pravilan zagriz.U gajbi mu je uvijek čisto,sad nije,jer ovo pišem sad prije škole,a njegovo ćišćenje duugo traje tako da mu je sad malo neuredno ali kada dođem iz škole ću to srediti.Malo je on sav splaše,kada ga češkam između ušiju,pogne glavu na pod I gleda u mene,ali će se priviknuti,znam ja to

Vitamine mu dajem,svaki drugi dan jedan mu dam,dlaka mu je inače odlična ali me plaše ti čuperci koje sam sad vidila,onako na par mijesta maali čuperčići,što to znači?
Da li se ja dobro brinem o njemu,kritike,pohvale I savjeti su dobro došli